Kırık guncelerin kalp sızısıydı seni duşunmek .Akşam ustlerimin vazgecilmez melankolisi ve gecelerimin ironisi.Sendin cok zaman zamanımın cilvesi.Guneş batardı sen batmazdın, gun olurdu sen var olmazdın her zaman.Bense her gecenin goz yaşında olumsuz duşler biriktirirdim seni beklerken.

Evet .Beklerdim seni gecelerin o ıslak dokunuşlarıyla aydınlattığı duşlerde.Gelmezdin her zaman ki gibi.Bilmem nerelerde duştun duşlerimden ama duşmekle bitmiyor ki varlığın hayallerimde.Bitmezdin ama ben yinede beklerdim seni.Beklerdim, cunku karşılaştığım ozlemin oyle der gibi fısıldıyordu dudaklarıma.Aklımda sende kalsa duşlerim olumsuzdu dudaklarında.Hatırlıyorum...Fısıltıların ruzgarlar gibi okşardı ruhumu ,sana hasret koşelerde ve ben sızardım şarap kızılı kelimelere.Nice kufenin ardından hep yanlış kapıların onunde buldum kendimi.Ya kelimeler bu şehri bilmiyor.Ya ben evimi?Postacılar desen ne bilsin seni?
Bir ben bilirim seni birde duşlerimdeki olumsuzluk bilir beni.Geceler desen şarabıma ortak derdime k.ltak.Gittiğinden beri gecelerle sevişir oldum ter kokan yatağımızda.O şehvetin terlerinde olumsuz duşler biriktirdim sana.Sabahı satmıştık sevgililere cunku şarap alıcak paramız kalmamıştı geceyle.Gecede ayrılmıştı zaten sevgilisinden.O bir ayyaş ben bir ayyaş sabahlar olmadı gittiğinden beri.Sen var olmadın gunlerde sabah olmadığından beri.İşte o bitmez gece aşıkların berduşu olduk.Kaldırım taşlarının masal kokan koşelerinde gece ile olumsuz duşler besteledik sana.

Oysa sen hala kırık guncelerimin kalp sızısı olmakta ısrarlıydın ve ısrarın yuzunden bestelenen o guzelim olumsuz duşleride caldırdık ruzgara.Kaldık masal ,gece ve ben başbaşa.Bitirmek istedik pembe dizi kıvamındaki bu aşkın tarihini ama beceremedik...Masal olumsuz bir duştu zaten.Geceyse icip icip sızmıştı dizlerimde.Bense seni bitiremeyecek kadar damlamıştım kelimelere.

Ve bitmedin olumsuz duşlerimde.