Artan kira fiyatları, ev sahibi ve kiracı tartışmalarına sebebiyet oluşturmaya devam ediyor. Ulkenin her noktasında fahiş olarak artan kiralar, farklı tartışmalara sebep oluyor. Aksaray'da yeni bir ev sahibi ve kiracı tartışması daha yaşandı. Kısa sure once kira zammı nedeniyle tartışan Fevzi Akpınar ile kiracısı 27 yaşındaki Yunus Emre Oztorun arasında, bu kez de aidat yuzunden tartışma cıktı. İkili arasında yaşanan tartışma kısa surede kavgaya donuştu. Kavgaya tarafların yakınları da dahil oldu. Yunus Emre Oztorun ile kardeşi Yaşar Oztorun, Fevzi Akpınar ile babası Bayram Akpınar ’ı darbetti. Yaşar Oztorun, Akpınar ’ın ağabeyi İsmail Akpınar ’ı da tabancayla sol kolundan vurdu.

İhbar uzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile bir ozel hastaneye kaldırıldı. Yaşar Oztorun, tedavisinin ardından gozaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Oztorun, cıkarıldığı mahkemece tutuklandı. DHA'nın haberine gore, tedavisi tamamlanan İsmail Akpınar'ın ilk ifadesinde,
"Kavgada tabancayı goğsume doğrulttuğunu gorunce kolumla kendimi korumaya aldım. Kurşun koluma girmese goğsume girecekti. Kolumdan yaralanarak hayatta kaldım." dediği belirtildi.