Adrenalin tutkunları yamac paraşutune yoğun ilgi gosteriyor. Zaman zaman tehlikeli anların yaşandığı paraşut macerasında aksilikler de başa geliyor. İstanbul'un Avcılar ilcesinde yaşayan Ahmet Oz, arkadaşlarıyla birlikte yamac paraşutu yapmaya gitti. Buradaki yamactan kendisini boşluğa bırakan Oz, bir taraftan aksiyon kamerası ile kayıt yaparken, bir yandan da o anları canlı yayınlamak istedi. Oz cep telefonunu cıkararak, "Guzel bir hava var. Canlı yayın yapalım." dedikten sonra elindeki cihaz kayarak yaklaşık 200 metre yukseklikten duştu. DHA'nn aktarımına gore; bir anda neye uğradığını şaşıran genc adam, "Telefon gitti. Yapacak bir şey yok. Keyfini cıkaracağız artık." dedi. Buyukcekmece'de yamac paraşutu ucuşunda telefonunu duşurdu ViDEO Daha sonra yaşadığı olayı anlatan Oz, şoyle dedi:
"Hafta sonu bir ucuş yaptık. Aksiyon kamera ile goruntu alıyorduk. Cep telefonu ile canlı yayın yapacaktık. Hava biraz sertti. Ancak, ruzgarı hesap etmedik. Telefon bir anda elimden ucup gitti. Tahsin Gunay ağabey ile ucuyorduk. İndiğimizde telefonu buldu. Duşen telefonun ekranı ve arka kamerasında kırık vardı. Ancak, akşam goruntu vardı. Sabah hic goruntu de gelmedi. Hic calışmadı. Telefonun duştuğu yerde ortalama 200 metre yukseklik vardı. Aşağısı otluk alandı. Bu ucuşlarda gozluk, telefon, anahtar gibi şeyler duşurulebiliyor. Denize duşuren de oluyor. Bazen elimizden kayıyor. Olmuyor değil." Ahmet Oz'un arkadaaşı Tahsin Gunay da, birlikte havalandıklarını, kendisinin havada cep telefonu ile guneşi cektiğini belirterek, "Ahmet'in bir elinde aksiyon kamerası, diğerinde cep telefonu olduğunu gordum. Cep telefonunu duşurduğu yeri gordum, inişte gittim buldum" şeklinde konuştu.