Hoş geldin bahceme yaban gulu. Dalındaki yeşillikler goz kamaştırıcı. Bugun başka bir şehirde başka bir gecede şiirler yazarken ansızın geldin, ben gelişine motifler doşemeden sen oturdun yanı başımdaki divana.
Sen olup biteni hızlı hızlı anlatırken ben mimiklerine daldım tum saatlerimi tuketircesine. Bildim sonu olmayan, gelmeyen ve nefesini terimde hissettiğim bir anlık aşkın kapattığım mizandan farksız oluşuna. Seyirlik bir izleyici kitlesinden herhangi biriydim , ve sen adeta tum gunlere inat bugunde gozlerimin icine bakıyordun. Yırtıp geciyordu sessizlik kahkahalarının sabit okundan. Ve onlarca kez seni seviyordum , bilmiyordum soylemesini , hissettirmesini ama seni seviyordum. Gozlerinin yana cevirip usulca beni yakalamandı seni sevdiren , farkında olup sevdana kara kalem cekmendi beni sana yaklaştıran.
Kalemimi aklımla karıştırıp bir hayal cıkarttım senden. Hayalini sevdim duşumde sıkıca…
Kapısız hayallerim sana tutsak , şiirler sana asi…Değme benim gonlume , kanar akar durduramam. Kanar ki kan kırmızı siyaha calar . turkuler soyler arkandan susturamam. Ağlar kayarım yıldız tanesi gibi gozlerinden.
Yutkunma
Garip Olaylar0 Mesaj
●74 Görüntüleme