Bu sozler bana değil, NASA Başkanı Bill Nelson'a ait.

Nelson: 13, 5 milyar yıllık ve cok buyuk bir evrene sahipseniz, bir Guneş'e ve bizimki gibi bir atmosfere sahip başka bir gezegen icin başka bir şans var mı? Bu sorunun yanıtı benim icin 'evet'. Bu yuzden, uzaydan, akıllı bir yaşam olduğuna dair bir işaret alacağımızı duşunuyorum.

"NASA'da dunya dışı istihbarat arayışı adlı bir programımız var. Ama şimdiye kadar, akıllı bir şey ile kanıtlanmış bir iletişimimiz yok."

Sizce gelecekte boyle bir şey mumkun olabilir mi? Matematiksel olarak evrende başka bir yaşam formu bulunmasının ne kadar mumkun olduğunu biliyoruz. Fakat gozlemlenebilir evrende kesin olarak herhangi bir şey bulamadık.

Bill Nelson, "UFO'ların duşman olduğunu duşunmuyoruz." diye bir ifade de kullanıyor. Hem kimseyi bulamıyoruz ama bulamadığımız kişilerin duşman olmadığını duşunuyoruz. Oyle mi gercekten? Neye dayanarak duşman olmadığını duşunuyor acaba diye kendinize lutfen sorun. Ayrıca bu sorunun yanıtını da merak ediyorum.

Kaynak:

NASA Başkanı ’ndan acıklama: Uzaylılar bizimle iletişim kuracak Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi'nin (NASA) Başkanı Bill Nelson, evrende insanlardan başka akıllı varlıkların olduğuna inandığını ve dunya ile iletişime gececeklerini acıkladı.
www.google.com