Linux Mint 20.3 Duvar Kağıtları (3. Konu)
Arayıp tek bir kaynak uzerinde bulmak isteyenler icin sizlerle Linux Mint 20.3 surumunun icerisinde yer alan duvar kağıtlarını bu yazı icerisinde paylaşacağım. Her zamanki gibi doya doya tek konuda tum duvar kağıtlarını paylaşayım isterdim ama Sosyal tek konu uzerinden en fazla 50 tane gorsel dosyası eklememe izin veriyor. Bu sebeple 2 klasor + 2 klasor + 1 klasor olacak şekilde 3 konu olarak paylaşım yapacağım. 2 tanesini zaten yaptım. Geriye tek klasor kalmıştı. Onu da bu konuda paylaşacağım. Bu konunun ardından başka bir işletim sistemine gecmeyi planlıyorum. (Muhtemelen bir Linux dağıtımı olacak.)

Oncelikle bu duvar kağıtlarını kendiniz nasıl edinebilirsiniz?
Dosya sistemi/usr/share/backgrounds dizinine gidin. Sizi birkac klasor karşılayacak. Bunların iceriğini bu sefer paylaşacağım sadece tek klasor kaldığı icin surprizbozanlar halinde paylaşmaya gerek duymuyorum. Ayrıca şu an "linuxmint-una" klasorunu paylaşıyorum. Dosya sistemi/usr/share/backgrounds'a geldikten sonra klasoru gorebilir ve aradığınız gorselleri bulabilirsiniz.

Bkz. Onceki konu/konular:
Linux Mint 20.3 Duvar Kağıtları (1. Konu) Linux Mint (20.3) Duvar Kağıtları (1. Konu) Arayıp tek bir kaynak uzerinde bulmak isteyenler icin sizlerle Linux Mint 20.3 surumunun icerisinde yer alan duvar kağıtlarını bu yazı icerisinde paylaşacağım. Her zamanki gibi doya doya tek konuda tum duvar kağıtlarını paylaşayım isterdim ama Sosyal...
www.technopat.net

Linux Mint 20.3 Duvar Kağıtları (2. Konu) Linux Mint 20.3 Duvar Kağıtları (2. Konu) Arayıp tek bir kaynak uzerinde bulmak isteyenler icin sizlerle Linux Mint 20.3 surumunun icerisinde yer alan duvar kağıtlarını bu yazı icerisinde paylaşacağım. Her zamanki gibi doya doya tek konuda tum duvar kağıtlarını paylaşayım isterdim ama Sosyal tek...
www.technopat.net

Not:
Bu duvar kağıtları işletim sisteminin icerisinden alınmıştır. Yukarıda bahsi gecen dizine giderek bunları kendiniz de bulabilirsiniz. Linux Mint 20.3'e ait daha fazla duvar kağıdı kalmadı. Başka bir işletim sistemine geldi sıra. Şu ana kadar Windows 11, 10 ve 8.1 duvar kağıtları paylaştık. İclerinde en cok Linux Mint 20.3'de yoruldum. Cok fazla duvar kağıdı var.

Okuduğunuz ve ilgilendiğiniz icin teşekkurler. Onerilerinizi belirtirseniz sevinirim. Başka bir işletim sisteminin duvar kağıtlarını paylaştığımda goruşmek uzere iyi forumlar dilerim