Galatasaray'da Cristiano Ronaldo defteri yeniden acıldı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Mauro İcardi'nin performansından cok memnun ancak sezon sonunda takımdan ayrılacağı icin şimdiden harekete gecti.
Gundemde de Portekizli unlu futbolcu yer alıyor.
Manchester United'da sıkıntılı gunler geciren Ronaldo icin İngiltere'de surpriz gelişmeler yaşanıyor. Takımında mutlu olmayan 37 yaşındaki futbolcu, "Kendimi ihanete uğramış hissediyorum ve sadece bu yıl değil, gecen yıl da bazı insanların beni burada istemediğini hissettim" acıklamasını yaptı.
MANCHESTER CEZA KESECEK
Teknık direktor Erik Ten Hag icin de; "Ona saygı duymuyorum cunku bana saygı duymuyor. Sen bana saygı duymuyorsan, ben de sana asla saygı duymayacağım" ifadelerini kullandı ve kopruleri tamamen attı.
İngiliz Metro gazetesi, "Manchester United, kulup yonetimi ve Erik ten Hag hakkında soyledikleri nedeniyle Cristiano Ronaldo'ya en az 1 milyon sterlin para cezası verecek.
Ronaldo'nun devre arasında Manchester United'dan ayrılması bekleniyor" haberini yaptı. Bu gelişmeler yıllardır Ronaldo hayalini kuran Galatasaray taraftarlarını coşturdu.
IBAN NUMARASI PAYLAŞILSIN
Sosyal medyada "Come to Galatasaray" kampanyası başlatan ve yuzlerce mesaj paylaşan sarı-kırmızılılar, Ronaldo'nun ucreti icin de careyi buldu.
Bir taraftar, "Galatasaray, IBAN paylaşsa 15 milyon Galatasaraylı 100 lira yollasa 1.5 milyar TL yapar (78M€) al sana Ronaldo'nun parası" ifadesini kullandı.
Başka bir taraftar ise, "Drogba, Hagi, Sneijder gibi efsanemiz ol. Sen mutlu biz cılgın" diye yazdı. Galatasaraylılar şimdi, "Hic hayal edilemeyecek oyuncuların durumunu sorduk. İnsan hayaline sınır cizmeyecek" diyen Erden Timur'dan adım atması bekleniyor.
BİR GUNDE 400 BİN TWEET ATILDI
Dun Twitter, Cristiano Ronaldo mesajlarıyla dolup taştı. 400 bine yakın mesajla, Twitter'ın en cok konuşulan kişilerden birisi olan Portekizli super star icin sadece Galatasaraylılar değil, Fenerbahce ve Beşiktaşlılar da kendi takımlarına gelmesi icin cağrıda bulundu.
Ayrıca İngiltere ve Portekiz başta olmak uzere tum dunyada tartışılan isim durumundaydı.
LİGDE SADECE 10 MACTA OYNADI
Ronaldo bu sezon İngiltere liginde sadece 10 maca cıktı, 1 gol attı. Avrupa'da ise 6 macta 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi ve eleştirilerin odağında yer aldı.
Bu sezon başında birbirinden değerli isimleri Florya'ya getiren Galatasaray CEO'su Erden Timur'un Ronaldo'yla ilgili gelişmeleri yakından takip ettiği ve uygun bir durum ortaya cıkarsa harekete gececeği oğrenildi.
ALMANLAR PEŞİNDE
Bayern Munih, Ronaldo'nun menajeriyle goruşurken eski takımı Sporting Lizbon ve ABD'den İnter Miami de yıldız oyuncuyu ikna etmeye calışıyor.
Kariyerinde 5'i Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olmak uzere 34 kupası bulunan Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde en cok mac (183), gol (140) ve asist (42) yapan oyuncu durumunda...
GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ | Cimbom'da Ronaldo cılgınlığı! '15 milyon G.Saraylı var...'
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ | Cimbom'da Ronaldo cılgınlığı! '15 milyon G.Saraylı var...'