harika mesajlar 2012
harika sozler
guzel sozler 2012

Dostlarınıza, arkadaşlarınıza, sevdiğinize yollayabileceğiniz, her turlu duyguyu yansıtan birbirinden guzel mesajları, sozleri biraraya topladık melekler Alın elinize telefonlarınızı yollayın

• Kurtlar kuşlar dile gelseler, tum dertlerin bitti diye mujde verseler, bu fani dunyayı bana verseler, donupte bakmam sen olmayınca.

• Sevmiyorum artık yanlız geceleri. Hic mi ozlemiyorsun vicdansız serseri.

• Seni sevmek yaşamak, seni seninle yaşamak buyuk lutuftur bana delikanlım. Seni sende yaşayarak oğrendim.

• Benim hayatıma bir tek sen girdin. Bir tek seni sevdim ve senden başka kimseyi sevmedim ve sevmeyeceğim. aşkm şunu bil ki ayrı olsak da kalbimde hala yaşayacaksın sakın unuttuğumu sanma birtanem. yanımda olmasan da seni gormesem de sadece kalbimde olacaksın aşkım hala seni cok ama cok seviyorum...

• Duydum Ki Beni Hic Sevmemişsin, Ya Ben, Ben Seni inanarak Sevdim, Duydum Ki Başka Biriyle Olmuşsun, Ya Ben, Ben Senden Vazgecermiydim, Senin icin O Artık Cok Mutsuz Pişman Dediler, Ya Ben Ardında Bıraktığın Yaralı Can Yokmu, Senin icin Hayata Veda Edip Oldu Dediler, Ya Ben Senin icin Hergun Oldum Yar, Sen Bir Kere Olmuşsun Yar Cok Mu?

• Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz, buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.

• BİR CAN DEDİM SENİ TARİF ETTİLER.BİR YUDUM SEVDA DEDİM ONDA VAR DEDİLER.DOST DEDİM OMUR BOYU DEDİLER YUREĞİ YANIK SEVDAYA SADIK SEVGİYE LAYIK SENİ GOSTERDİLER.

• Senin gozlerin karanlık bir kuyuda aydınlattı beni. Senin sozlerini cok ozledim. Şimdi cevap ver seni sevdiğime inanmıyor musun?

• Anladım ki ben sende bir ruzgardım estim gectim; ama unutma, Sende bende bir ruyaydın uyandım ve bittin.

• Sozlerin buyuk yureğin kucuk ,yanlışların cok doğruların yok, kendine qore şanslısın fakat bana gore zavallısın...

Ask nedir derler yıllardır var olmaktır, uğruna canını vermektir, yıldızlarla konusmaktır, garip bir umuttur. Aşk seni ben beni ise sen yapar bazen ozlemi tutkuys bağlayan guzeli cirkine benzetendir. Aşk benim icin sensin sen benim ozlemim var ile yokluk arasındaki tek destekcimsin. Aşk sensin tutku sensin ozlem sensin sen ve o guzel gozlerindir aşk.

• Guzelliğin on para etmez bendeki aşk olmasa.

• Biz seversek olumune... Sevmezsek seviyoruz demeyiz cunku sevgi kutsaldır yalan soylenmez. Biz bir kerere seven insanlardanız.

• Belki param olmadığı icin ya da zamanım olmadığı icin sana hediye alamayabilirim. Eğer param olmadığı icin sana hediye alamadıysam bunu bilmen yeterli icimdeki sevgi paha bicilemez.

• Sevdiğim gonul cicegim aşk meleğim. Senin aşkınla yollara duşmuş bir deli divaneyim. Uzduysem seni senden cok ozur diler guzel yanaklarından operim...

• Ben de uzun bir yola gittin zannederim. Kandırırım kendimi ne yapayım butun hatıralarıma da saygılar arz ederim ama unutr muyum... asla niye unutayım.

• Sabır kurtuluşun anahtarıdır. Ben de seni severek sabrediyorum cunku bir gun sen de beni seveceksin.

• Bu son sevişim bir daha sevmem. Son gidişim bir daha donmem. Bu son şanstı bir daha olmem.

• Ben sana yanarken şimdi sen kim bilir nerede uşuyorsun...