en anlamlı mesajlar
manalı sozler
anlamlı sozler

Bu gunlerde biraz kırgın, yorgun, dargın mısınız? Şoyle icinizi bir dokseniz belki iyi gelecek ha, ne dersiniz ? İster misiniz bu konuda size yardımcı olalım? O zaman buyrun bu sozler belki icinizi rahatlatır; manalı anlamı cok guzel sozler, sizleri bekler melek'ler.

Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz gunlerin, senli gunlerle takas ediyorum.Yokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar cok ama cok sewiyorum...

BuyuK uMiTLeRim var.. YıkMa DunyaMı SaNa VeRecek SON Bir CaNıM Var!!!

İki kişi birbirini severse; sevgi olur. Biri kacar, diğeri kovalarsa: aşk olur. İkisi de sever lakin kavuşamazsa: efsane olur.

Korkma!Sakın sevmekten korkma.Kurşun sesi kadar hızlı gecer yaşamak ama oylesine zor ki kurşunu havada sevdayı sıcacık yurekte tutmak..

Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer; kusursuz olmaya calışmaz rahat bırakırdım yureğimi korkmazdım cok riske girip sana aşık olmaktan..

Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin uzerine duşen gulun sesinin resmini cizerse,işte o zaman seni unutur bir başkasını severim...

Yalnızlık gecelerin, umut bekleyenlerin, hayal caresizlerin, yağmur sokakların, tebessum dudaklarının, sen ise yalnız Benimsin!

Şafak vakti yağan bir ciğ tanesi kadar Masum,gun batımında denizlerden esen ruzgar kadar Cılgın ve okyanusun derinlerindeki bir inci tanesi kadar Ozelsin.

Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi CocukcA Sen GercEkcE , Hepsi Oylesine Sen Olesiye..

Kucuktum, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna olmedi dediler, Oldum, iş işten gecti, dediler...

Sevmekmi? Hic Tatmadım? Ya Gulmek? Coktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Buyuk Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dunyam!

Bilinmeyen diyarlarda yuruyorum. Unutulmak korkusuyla her an ağlıyorum. Ruyalarımda gorduğum tarifi zor kız, beni vursunlar ama sana dokunmasınlar.Umut iklimine seni yazsınlar!

Aşırı yuz bulan ve her dediğini yaptıran ask usandırır.

Kadın kasa gibidir, şifresi bilinmeden acılmaz.

Arkadan konuşmak yalnız ahlaksızlık değil, korkaklıktır da.

Ne kazandık bu kadar bakmak ile Leyleğin omru gecer laklak ile.

oyle kaba insanlar vardır ki ayı onların yanında centilmen sayılır.

Bazı insanlar kafalarıyla hissederler ve kalpleriyle duşunurler.

Ucmaya ucmakla başlayamazsınız.

Başkalarının kusurunu kapatmada gece gibi ol.

En guzel zar cop tenekesine atlan zardır.

Engeller gozlerinizi hedeften ayırdığınız zaman gorduğumuz o urkutucu şeylerdir.

Benim icin yaşlı olmak, kendi yaşımdan onbeş yaş daha buyuk olmaktır.

Aşk birbirine bakmak değil birlikte aynı yone bakmaktır.

Aşırı yuz bulan ve her dediğini yaptıran ask usandırır.