Lise son sınıf oğrencisiyim. Bugun dersimiz de hocanın aldırdığı test kitaplarını cozmemiz icin bize sure verdi. Sorulara baktığım da hicbir şey anlamadığımı, dikkatimin cok cabuk bozulduğunu anladım. Sorulara bakınca hemen sıkılıyorum sonra kendi kendime konuşmaya başlıyorum. Bunlar ders e odaklanamadığım icin oluyor. Bir turlu odaklanamıyorum. On sıram da 2 tane kız oturuyor. Bunlar cok samimi. Gun de 5 veya 6 ders uyuyup uyandıklarında ise hemen ilk yaptıkları makyajlarını yenilemek. Devamın da telefonla uğraşıyorlar. Onlar icin sıra test cozmeye geldiğin de oyle bir cozuyorlar ki gormeniz lazım. 40 soru da 3 yanlış yapıyorlar falan. Tabii bunlar sizin icin normal gelebiliyor olabilir ama benim icin farklı geliyor. 12 yıllık eğitim oğretim hayatım da makyaj ve telefonla bu kadar haşır neşir olup, testler de bu kadar başarılı olmaları beni etkiledi. Peki ben neden bu durumdayım. Kime baksam test cozuyor bir de kendime bakıyorum neden boyleyim ne yapmam lazım diye devamlı sorguluyorum. Bugun o kadar kotu bir gundu ki gecmek bilmedi. Stressden cıkamadım, herkesin o test cozerken ki halleri falan hÂl aklımdan cıkmıyor. Bana yardımcı olur musunuz? Sizden ricam klasik şeyleri soylemeyin. Teşekkur ederim, iyi gunler.