Merhaba ben Furkan,
İleride yazılım muhendisi olmak isteyen her gun kendini geliştirmeye calışan bu işin ciddiyetini bilen basit bir insanım. Şu anda 10. sınıfa gidiyorum.
9. sınıfı evime yakın bir Anadolu lisesinde okudum okul doneminde Python ile karşılaştım ve Python dilini adım gibi iyi biliyorum. 10. sınıf başında naklimi Bursa otomotiv lisesine bilişim bolumune aldım pansiyonda kalıyorum. Pansiyon tecrubem vardır beni pansiyon zorlamaz ama secmek istediğim yazılım geliştirme dalı dolu tek gorebileceğim dal ağ ve siber guvenlik.
Acıkcası ben otomotiv lisesine yazılım geliştirmek icin geldim ama o dalı secemiyorum beni yanlış anlamayın ağ ve siber guvenliğine duşmanlığım yok ama okulda pek secilen bir dal değil dal arkadaşlarım da cok da bilgisi olmayan boş insanlar.
Hedefim guzel bir universiteden bilişim mezunu olmak. Sizce evime geri donup duzgun sıkı bir şekilde Udemy kursları uzeriden universiteye kadar oğrene bildiğim kadar programlama dilimi oğrenmeliyim yoksa otomotiv lisesinde ağ ve siber guvenlik mi okumalıyım.
Meslek lisesi mi Anadolu mu?
Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Meslek lisesi mi Anadolu mu?