cuma mesajları
cuma mesajları kısa
cuma gunu mesajları

İslam aleminin en mubarek gunlerinden Cuma gunleri tum musluman kardeşlerimizle selamlaşırız, dua ederiz melekler Allah'tan o gunun ve gecenin hayrına dileklerde bulunur, af bekleriz. İşte bu guzel gunlerde yakınımızda olmayan sevdiklerimizin bu gununu kutlamak icin atabileceğiniz yepyeni cuma mesajları eklemek istiyoruz..

Ne yaprağınız kurusun ne gulunuz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuclarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her gunki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MUBAREK OLSUN!!!

Cumamız mubarek dualarımız ve tobelerimiz kabul olsunSelamların en guzeli sizlerin uzerine olsun

Cuma gibi gunumuz var Islam gibi dinimiz var Muhammed gibi sahimiz var Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine muhur vurdum, ustune Cumanız Mubarek Olsun

Lailahe illallahtir ozum, Muhammed Mustafadir sozum, ihlas-i serif ile yikadim yuzum Ayetele kursu icin sen kabul eyle sozum

Bugun Cuma gunudur Dinim Islam dinidir Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, muhurledim ustune

Selatu selaya yolladim Mevlaya, sen cumlemizin muradini ver gelecek Cuma’ya

Allah aşkı neler yaptırmaz ki insana?
Bir can değil, binlercesi feda olsun yoluna.
Cumanız Mubarek Olsun

Huzur ve guven icinde yenen kuru bir ekmek,endişe icinde yenen baldan daha tatldırNamus icinde yaşanan bir cadır,ahlaksızlığın hukum surduğu bir koşkte yaşamktan daha sevimlidir.Cumanız Mubarek Olsun

Cumamız mubarek dualarımız ve tobelerimiz kabul olsun
Selamların en guzeli sizlerin uzerine olsun.

kalpler imanla, gonuller huzurla dolsun. saadetler hepimizin olsun. ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun. cumanız mubarek olsun.

Guneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla suzulen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en guzel duygu sizle olsun. Hayırlı cumalar dilerim.