Bilinmeyen Mesajlar
Bilinmeyen Mesajlar Kısa

Misafirimiz istemiş, bizde misafirperverliğimizi gozterip bilinmeyen mesajları sizlerle de paylaşmak istedik Melek'ler. Hoş bu mesajları burada yayınladıktan sonra bilinmedikleri kalmıyor ama İğrenc bir espirimi oldu olsun banane yaa

- Yeniden başlamak seninle yaşlanmak istiyorum bebeğim.

- Gel yanıma usulca yaklaş bana sevgini anlat bana gozlerime bakarak seni seviyorum de...

- Tanıştığımız gunu anımsıyorumda kalbim yerinde durmuyordu şimdi ismini andıkca gozyaşlarım durmuyor.

- Yaşanmayan mutlulukları yaşıyorum seninle bilinmeyen maceraları goruyorum seninle duyulmamış sozleri duyuyorum ve seni seviyorum.

- Ayrılmaz ellerimiz kusmez kalbimiz bitmez sevgimiz biz seninle sevgiliyiz.

- Seni mavi okyanusun derinliklerinde buldum, şimdi bulduğum okyanusta kayboluyorum.

- Uykusuz gecelerimin sabahısın, butun guzelliklerin adısın, sen benim kara sevdamsın.

- Kor oldum aşkınla hayatı goremiyorum birtanem seninle yaşamaya alıştım sakın gitme yanımdan.

- Sana olan sevgim seninle birlikte devam edecek, sen gidersen sevgimde gidecek..

- Beni seveni severim bana dert getireni silerim.

- Mutlu olmak icin mutlu edecek birini bulmak lazım.

- Yalan mutluluklar icinde gercek sevgiyi bulursun umarım.

- Canım sevgilim hayattaki tek gerceğim sensin benim tek dilberim al bu kalp bu beden senin.

- Bu dunyada kalıcı olacak aşkımız ornek olacak sevgimiz etrafımıza yeterki tut ellerimi bırakma.

- Sana olan sevgim seninle birlikte devam edecek, sen gidersen sevgimde gidecek.