sevgililer gunu mesajları
sevgililer gunu sozleri 2012

Bu gun sevgi gunu, sevgililerin gunu... biz de bu gune ozel resimli ve yeni cok romantik sevgililer gunu sozlerini, tum birbirini sevenlere armağan ediyoruz Melek'ler

♥Hani gozler vardır sozleri anlatır, hani sozler vardır gozleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır... Nice sevgililer gunlerine minik bebeğim.♥

♥Gonlume taht kurdun, gonlumun sultanı oldun, gece gokyuzunde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan guneşim oldun. Sevgililer gunun kutlu olsun!♥

♥Seninleyken Kısa Sureli Zamanlarımızda uzun omurlu Anılara imza Atıyorum bebeğim.♥

♥ Benim icin Hayat Sen, Nefes Sensin bebeğim.♥

♥Aşkın nedemek olduğunu bilen tek insansın seni bu yuzden seviyorum♥

♥Sen Kısa hayatımın oz Aşkısın Sen Sozlerimdeki Tek Canlısın Aşkım..♥[/B]

♥Eğer gokyuzu bir parca kağıt, deniz bir şişe murekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar cok seviyorum ki.♥

♥Sen dunyaya surgun bir meleksin ve ben seni o kadar cok seveceğim ki bir daha cennetine geri donmek istemeyeceksin... Sevgililer gunun kutlu olsun!

♥ Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına. Opsem doyasıya, koklasam seni, en buyuk hediye odur bana.♥

♥Sana bahceden gul değil guneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. Sevgililer gunun kutlu olsun.♥

♥ O kadar guzelsin ki yuzune bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Oylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum. Sevgililer gunun kutlu olsun!♥

♥ Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her caresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.. Sevgililer gunumuz kutlu olsun.♥

♥ Bazı ruyalar diğerlerinden daha uzun surer. Bazıları da cok cok guzel. Benim en uzun ve en guzel ruyam şu an bu mesajı okuyor. Sevgililer gunun kutlu olsun!♥

♥ Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir. Simdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim. Seni hasretimi tuketircesine kucaklıyorum. ************* ♥

♥Sana doğru bir kelebek ucurdum, dağları denizleri astı seni buldu, yanağına ufacık bir opucuk kondurdu. Hissettin mi? Sevgililer gunun kutlu olsun♥

♥Seni ne kadar sevdiğimi merak ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya calış, tutamadığın her yağmur damlası kadar seviyorum seni...♥

♥ Dun gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, ucurumdan attım sessizliği, haber saldım ruzgarlara fısıldasınlar seni ne cok sevdiğimi ve ozlediğimi.♥

♥Bir demet gul vermek isterim sana. Gullerden guzelsin aslında. Gulu bir gun, seni sonsuza dek seviyorum. ♥

♥Paylaştıkca coğalan tek şeyin sevgimiz olduğunu hic unutmayalım ve sevgimizi daima coğaltalım sevgilim. Daha nice mutlu sevgililer gunune♥

♥Butun mevsimleri bir gunde, butun yılları bir mevsimde yasamaya razıyım seninle... Daha nice sevgililer gununu beraber gecirmek dileğiyle.♥

♥Denizi icerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi cırpınıyorum. Mavi gozlerini ozluyorum. Sevgililer gunun kutlu olsun.♥

♥Eğer gokyuzu bir parca kağıt, deniz bir şişe murekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar cok seviyorum ki.♥

♥Sen dunyaya surgun bir meleksin ve ben seni o kadar cok seveceğim ki bir daha cennetine geri donmek istemeyeceksin... Sevgililer gunun kutlu olsun!

♥ Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına. Opsem doyasıya, koklasam seni, en buyuk hediye odur bana.♥