14 Şubat 2012 Sevgililer Gunu Sevgi Sozleri
Evet Melek'ler, 14 Şubat 2012 Sevgililer Gunune ozel konularımıza devam ediyor ve şimdide sizlere ve tum sevenlere 14 Şubat 2012 Sevgililer Gunu sozlerini en guzel mesajlarını sunuyoruz.
Seni sevdiğim kadar yaşasaydım olumsuzluğun adını aşk koyardım… Sevgililer gunun kutlu olsun biricik aşkım! Seni cooook seviyorum
Sesini duysam da her an yuzunu gormek gibi değil, ozlediğimi bil her an cunku hic bir şey seni sevmek gibi değil! Seni o kadar cok ozledim ki… Sevgililer gununde yanında olup sana sarılmak icin cıldırıyorum…
Sana dijital bir gul yolluyorum, cunku uzaklarda elimden ancak bu kadarı geliyor. Ama bil ki gerceğini, gozlerinin icine bakarak vermek isterdim. Ve seni sevdiğimi fısıldamak.. Sevgililer gunumuz kutlu olsun!
Yureğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim… Sevgililer gununu kutluyorum. Daha nice yıllara.
Seni sevdiğim kadar yasasaydım olumsuzluğun adını aşk koyardım… Sevgililer gunun kutlu olsun biricik aşkım!
Doğan her gunun sabahında icimde gozlerini gorebilmek aşkı olmasa, inan hic bir şeye değmezdi yasamak. Sevgililer gunun kutlu olsun!
Sana doğru bir kelebek ucurdum, dağları denizleri astı seni buldu, yanağına ufacık bir opucuk kondurdu. Hissettin mi? Sevgililer gunun kutlu olsun!
Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir. Simdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim. Seni hasretimi tuketircesine kucaklıyorum.
Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim her baktığında beni gorebilmen icin, sana bulutlar kadar yakin olmak isterdim uzulduğunde gozyaşlarını yağmur olup silebilmek icin, sana sen kadar yakin olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen icin. Sevgililer gunun kutlu olsun biriciğim.
Bir kus olup gitsem, assam su enginleri, varsam senin yanına. Opsem doyasıya, koklasam seni, en buyuk hediye odur bana.
Bulutlara yukledim hasretimi, ruzgÂrlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gozyaşlarımla kucuk melekler gonderdim seni opmeye! Sevgililer gunun kutlu olsun!
Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gun beyazlar giyer senin olurum. Sevgililer gunun kutlu olsun.
Sevgililer opuşurken neden gozlerini kapatır bilir misin? Cunku gozleriyle değil de kalpleriyle gormek isterler. Yanı hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim cunku seni cok seviyorum. Sevgililer gunumuz kutlu olsun!
Sen collerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, guneşim sensin… Bil ki cok ozlendin… Sevgililer gunun kutlu olsun!
Hanı en guzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun icin aşığım sana!.. Sevgililer gunu kutlu olsun bir tanem, seni cok seviyorum.
Gozlerin nehir kirpiklerin kopru olsa, ben uzerinden gecerken ipler kopsa ve duştuğum yer dudakların olsa. Sevgililer gununde bir opucuk borclusun bana…
Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun icin tutkunum sana! Hanı en guzel asklar imkÂnsız gelir ya insana, imkÂnsız olduğun icin tutkunum sana.
Sen collerde serap, engin denizlerde yakamoz, ormanın derinliklerinde ki huzur gibisin, ışığım sensin, guneşimsin… Bil ki cok ozlendin… Sevgililer gunun kutlu olsun!
Denizi icerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi cırpınıyorum. Mavi gozlerini ozluyorum. Sevgililer gunun kutlu olsun.
Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her caresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara
hayatımın gulu hayatımın son baharı, sensiz gecmiyor gunum sensizde olmuyor. iyiki varsın ve sevgililer gunumuz kutlu olsun
Hadi Gel Tut Ellerimi! Benimle Yan! Benimle Meydan Oku Her Caresizliğe! Benimle Uyu Benimle Uyan. Aşkım Bu Arada Sevgililer Gunumuz Kutlu Olsun
aşkım bir tanem senin gununu her 12 ay kutluyorum. bilki bir gun Kutlamadıysam o gun neler olacağını ben bile duşunemiyorum. bu arada 12. aydayız sevgililer gunu kutlu olsun.
Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici,cekici ve guzelsin ama aranızda tek fark var onlar milyonlarca sen benim icin bir tanesin.
Tamam sevgiliniz yok tam size gore bugun diye bi gun de yk. Tamam sakin sakin sende Bizdensin dostum.
Sana doğru bir kelebek ucurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağınaufacık bir opucuk kondurdu. Hissettin mi? Sevgililer gunun kutlu olsun!
Ne zaman tutsam ellerini gozlerimin onunden mevsimler gecer, ne zaman gozlerin gozlerime değse samanyolundan bir yıldız duşer. Sevgililer gunun kutlu olsun! Bitanesi
Sana bahceden gul değil guneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. Sevgililer gunun kutlu olsun. Seni Seven canından
Sen benim hayatımda olduğun surece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir. Daha nice sevgililer gununde beraber olmayı diliyorum.
Guller anlatsın sana olan sevgimi, guller anlatsın yansızlığımı, caresizliğimi. Yavaş yavaş eriyen yureğimi guller anlatsın ben anlatamadım.
Operim dudaklarından gul kokulu yanaklarından her dem gozlerimin hapsindesin kalbimin tek sahibisin… Sevgililer gunun kutlu olsun!
Guneşin doğduğu da bir gercek battığı da… Kalbimin attığı da bir gercek, gunun bittiği de… Ne cıkar tum gercekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en buyuk gercek…
Ayrılık kucuk sevgileri oldurur ama buyuk sevgileri guclendirir. Tıpkı ruzgarın mumu sondurup yangını guclendirdiği gibi… Bizim de sevgimiz hep yaşayacak ve daha da guclenecek sevgilim. Nice sevgililer gunlerinde birlikte olmak dileğiyle. Sevgililer gunun kutlu olsun biricik aşkım…