olumlu duşunce ile ilgili sozler pozitif sozler olumlu aşk sozleri olumlu pozitif duşunce sozleri
Olumlu pozitif olmak sağlığımız acısındanda cok buyuk onem taşır ama ne yazıkki bazen olayların akışına kendimizi o kadar cok kaptırırız ki birdenbire koyveririz hayatı...
Unlu kişilerden ve duşunurlerden olumlu duşunceler hakkında soylemiş oldukları cok guzel sozleri sizlerle paylaşmak istiyorum
Bir damla bal, bir varil ziftin cekemeyeceği kadar cok sinek toplar.-atasozu
Duşuncelerimizin kalitesi yaşam kalitemizi belirler.
Başarılı insanı belirleyen ilk ozellik tutumudur. Kişi olumlu tutum ve duşuncelere sahipse, zorluklarla uğraşmayı seviyor ve onların ustesinden gelmekten haz duyuyorsa başarılarının yarısını gercekleştirmiş sayılır. Lowell Peacock
İnanc sonuc getirir.
İnanc, en zor koşullarda bile etkilidir.
Her gucluğu yenmenin anahtarı inanmaktır.Kendinize inanın. Geleceğe inanın.Yapabileceğinize inanın.İnsanlara inanın.
İnanın ve inanmaya devam edin.
Bazı kimseler gullerin dikeni olduğundan yakınırlar. Ben dikenlerin gulu olduğuna şukrederim.- Alphonse Karr
Guzellik bakan gozdedir- O.Nuri Ekiz
Pozitif duşunmek,pozitif sonuclar uretir- Dr.Norman Vincent Peall
İyimser yaranın ustunde kabuk, kotumser de kabuğun altında yara gorur.-Ernest Schronder
Bir insanın mikroskop altında gul dalının koklerini inceleyeceği yerde, onun goncasının acılışını seyredip sevinmesi daha iyidir.- Oscar Wilde
Başarısızlık ve felaketlere rağmen, hayata karşı guvenlerini sonuna kadar saklayabilen iyimser insanlar, daha cok iyi bir ana tarafından buyutulmuş olanlardır.- Andre Mauroıs
Senin hakkında iyi zanda bulunanın zannını gercekleştir.- Hz.ALİ
Guzelliği gorme yeteneğini kaybetmeyen asla yaşlanmaz. -Franz Kafka
Hayatta Başarılı Olmak İcin;
Duşunun
Oğrenin
Uğraşın
Calışın ve
İnanın
Olumlu Duşuncelerle ilgili sozler
Geyik0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net