yalnızlık sozleri yalnızlık sozleri facebook facebook kucuk iskender kucuk iskender
Yalnızlığım kendime Guzelim Senin Aşkınla Hitap Duşmuş Bedenim, Geleceğe Umutsuz Bakıyor guLum..
geceleri Başlar Sozlerim Sabaha Kadar Yalnızlığım Beni Derinden yaralar Sitemim Sana Değil Sevgilim Sitemim Hayata!
Yaşamak Buysa Yaşıyoruz Hepimiz Bir gun Yalnız Kalıcağız Bu Yuzden Yalnız Kalana Kadar Seninle Yaşamak istiyorum Aşkım!
1 Gunu Nasıl ANlatayım Sana Sen yokken gecen Saatleri Nasıl Soylerim Sana Yalnızlık Koymuş Adını Artık Ayrılık...
Seni Seviyorum Derken Ayrı Kalmak biLe beni Okadar cok uzuyorki Ne gurbet ne hasret nede ozlem Bu Ayrılıklara goLge duşurcek aşkım bekle Geliyorum Yarınlarımız icin..
1 Seni Sevdim ben 1'de Baharları Sevdim Seninleyken. Sonbahar Ayrılığını Yaşamak Kadermi guLum?
Beyazlar icinde Seni beklerken Bu Ayrılık Niye? Siyahın Matemine Burunmuş Bu Duygular Niye? Ayrılık icin Cırpınışlar Niye? her Sevmek Ayrılıkmı Demek?
Bu Mesajımı Okurken Ayrılığın Nekadar Acı Olduğunu Gorulceksin, Benim Gibi Yalnızlığı Hissedip Hasretin Tadını Alıcaksın!
Yalnız Kalan Aşıklar Geceleri AğLar Her Nekadar Erkekler Ağlamaz Deselerde her Erkeği Ağlatan Bir Bayan Vardır, Başrolu iSe Yalnızlık iLe Ayrılıktır!
Yalnızlığımla Savaşırken Kendi Dunyamdam Beni Bırakıp Gittin Umarsızca! Son Sozlerim Bunlar Sana Lanet Olsun Bu Sevdaya!
Oyuncak Gibi Oynattın beni, DeLi Divaneye Cevirip Erittin Hevesimi, Ayrılıklar Senin Eserin oLmuş BuDa bana Ders Oldu, ihanetinin Ayrılığının oduLu benim icin Yalnızlık Oldu Gulum..
Yalnızlık sozleri
Geyik0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Yalnızlık sozleri