kısa ve oz sevgi sozleri
2012 sevgi sozleri kısa
kısa sevgi sozleri

Ahh sevgi ahh... Bazen oyle seversiniz ki karşınızdakini ( erkek yada kadın herneyse işte ) ona olan aşkınızı kelimelerle ifade etemeyeceğinizi duşunursunuz. Daha doğrusu beyninizde bu kelimeler bir turlu toplanıp ta cumle haline gelemez melekler. İşte biz o kelimeleri topladık ve cumle, sevgi sozcukleri haline hatta cumlecikleri haline getirdik. Hadi bakalım

- Seni ozlemek acı cekmekse o acıyı severek cekiyorum, seni sevmek gunahsa hic cekinmeden gunaha giriyorum, sana tutkun olmak olmekse al sana canımı veriyorum.

- Uykudan uyandığına pişman eden donmek isteyipte donemeyince caresizlikten cıldırtan tatlı bir ruyasın sen...

- Geceyi sana yazdım guneşi sana, alev alev yanıyor icimdeki sevda, yetmiyor sondurmeye denizler, ebedi aşk icin hazır bu can adanmaya.

- Sevenin gozyaşları denize dokulduğunde dalgalar sahile şu imzayı atar .......... Seni Seviyorum

- Sen icimde buyuyen heves, zamana tutsak olan umutsun. sen bana hayat veren nefes ve olabildiğine mutluluksun!

- Şafak vakti yağan ciğ tanesi kadar masum, gun batımında esen ruzgar kadar cılgın ve okyanusun derinliğindeki inci tanesi kadar ozelsin.

- Gecenin ayazında hasretinin yağmuru vuruyor yureğime ama uşumuyorum biliyorumki yureğimdesin canım....

- Sevmek ellerini tuttuğumda dertleri unutmaksa gozlerine baktıkca mutlu olmaksa seni optuğumde heyecan duymaksa o zaman seni seviyorum...

- Sarı giyer guneş olursun. Mavi giyer deniz olursun. Siyah giyer matem olursun. Kim bilir belki birgun beyaz giyer benim olursun.

- Dışarda yağmur kalbimde ruzgar seviyorum seni dağlar kadar. Yureğim yanar gozlerim ağlar icimde sadece senin sıcaklığın var..

- Sen bazen dudağımda bir gulucuk yureğimde bir ateş bazende gozlerimden akan bir yaşsın ama sen her zaman benim kucucuk kalbimde cok buyuk bir parcasın.

- Ben buzlu mermerler ustunde kaymasını bilmesemde, deli kanlı yureğimle sevmesini bilirim canozum.

- Sev seni seveni dağlarda coban olsa bile... Sevme seni sevmeyeni Mısır'da sultan olsa bile...

- Mutlu olmak istiyorsan sevmeyi bileceksin gercekten seviyorsan omrunu vereceksin.

- Gunahın ozuyse seni sevmek cezam cehennem olsun.

- Denizi olmayan bir şehirde bir başka sever insan tıpkı denize olan hasreti gibi tutkundur sevgine işte bende bu şehirde oyle tutkunum sana...