En guzel sevgi sozcukleri
Guzel sevgi sozcukleri facebook
2012 sevgi sozcukleri

Facebook sevgi sayfalarını daha doğrusu sevgi sozcukleri ile ilgili oluşturulmuş sayfaları dolaştım ve aşağıdaki sozcukleri, sevgiyi ifade eden hemde en iyi ifade eden cumleleri toparladım meleklerim. Bu sozcukleri msn, face ve her yerde kullanabilirsiniz. Hatta mesaj olarakta gonderebilirsiniz

- Seni ozlemek acı cekmekse o acıyı severek cekiyorum, seni sevmek gunahsa hic cekinmeden gunaha giriyorum, sana tutkun olmak olmekse al sana canımı veriyorum.

- Uykudan uyandığına pişman eden donmek isteyipte donemeyince caresizlikten cıldırtan tatlı bir ruyasın sen...

- Geceyi sana yazdım guneşi sana, alev alev yanıyor icimdeki sevda, yetmiyor sondurmeye denizler, ebedi aşk icin hazır bu can adanmaya.

- Sevenin gozyaşları denize dokulduğunde dalgalar sahile şu imzayı atar .......... Seni Seviyorum

- Sen icimde buyuyen heves, zamana tutsak olan umutsun. sen bana hayat veren nefes ve olabildiğine mutluluksun!

- Şafak vakti yağan ciğ tanesi kadar masum, gun batımında esen ruzgar kadar cılgın ve okyanusun derinliğindeki inci tanesi kadar ozelsin.

- Gecenin ayazında hasretinin yağmuru vuruyor yureğime ama uşumuyorum biliyorumki yureğimdesin canım....

- Sevmek ellerini tuttuğumda dertleri unutmaksa gozlerine baktıkca mutlu olmaksa seni optuğumde heyecan duymaksa o zaman seni seviyorum...

- Sarı giyer guneş olursun. Mavi giyer deniz olursun. Siyah giyer matem olursun. Kim bilir belki birgun beyaz giyer benim olursun.

- Dışarda yağmur kalbimde ruzgar seviyorum seni dağlar kadar. Yureğim yanar gozlerim ağlar icimde sadece senin sıcaklığın var..

- Sen bazen dudağımda bir gulucuk yureğimde bir ateş bazende gozlerimden akan bir yaşsın ama sen her zaman benim kucucuk kalbimde cok buyuk bir parcasın.

- Ben buzlu mermerler ustunde kaymasını bilmesemde, deli kanlı yureğimle sevmesini bilirim canozum.

- Sev seni seveni dağlarda coban olsa bile... Sevme seni sevmeyeni Mısır'da sultan olsa bile...

- Mutlu olmak istiyorsan sevmeyi bileceksin gercekten seviyorsan omrunu vereceksin.

- Gunahın ozuyse seni sevmek cezam cehennem olsun.

- Denizi olmayan bir şehirde bir başka sever insan tıpkı denize olan hasreti gibi tutkundur sevgine işte bende bu şehirde oyle tutkunum sana...

Bir destan yazar gibi durmadan gunduz gece ben hep seni yazmışım yureğime gizlice

Hayat bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimki idi once sev sonra terket dediler

Kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni beyninin icindekileri anlayabilmek ve yitirmeden yuzundeki anlık tebessumu tum saatleri durdurabilmek icin cıldırasıya paraladım kendimi lanet olsun artık sigarayı uc pakete cıkardım olsun gozum olsun ne olacaksa olsun.

Duşlerini duşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan omrumun tamamını sana adamak, sonra goğsune yaslanıp seni duşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden icine bakarak...

Paylaşmanın asaletini hic bir zaman bencilliğin cirkinliğine tercih etme,ve oyle bi arkadaş secki sen onun icin olumu duşunduğunde o senin icin coktan olmuş olsun.....

Ne varsa aradığım bilki sende bulmuşum..Senden oncesi yoktu,seninle var olmuşum..Sende butun umutlar,sende butun duygular..Beni sende arama,ben artık senin olmuşum.

Alaca karanlığı sevmem ben, ya gunduz olmalı ya gece. Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı. Yar dediğin ya senin gibi olmalı yada hic olmamalı.

Bugun bir cicekcinin onunden gecerken bir cicek ben cok guzelim beni al diyordu. Onu aldım ama guzel olduğu icin değil seni gorduğunde utansın diye.

Ne icimde seni unutmak gibi bir his var..nede aşkımı korukleyen bir ruzgar..ne seni gormeyecek kadar gucluyum..nede gormeye dayanacak kalbim var

Guller hep ellerinde acsın, ama dikenleri batmasın.Sevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasın.Mutluluk hep yureğine dolsun,ama beni unutturmasın.

Akşamı son bulan ufuklarda..guneş damla damla erirken..hayatta kalan duygularımla..sana iki kelime soyluyorum..."SENİ SEVİYORUM"

Ne seni unutacak kadar zaman gececek..ne de gecen zaman seni unutmaya yetecek..bırakıp gittim diye unuttum sanma...zaman alışmayı oğretir unutmayı ASLA

Kahvaltı hazırladım sanada gonderiyorum, umut dolu omlet haşlanmış sevgi bir dilim tutku ,seni seviyorum receli ve birde yanlızlık demledim kac şekerli olsun?

Ben seni Bir Kum Tanesine Adını Yazacak Kadar Değil Sahildeki Tum Kum Tanelerine Adını Yazacak Kadar Cok Seviyorum

Biz her ne kadar sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte, soğuk dolunayda şeytanla azraille dans etmesini iyi biliriz.

Sesini duyabilme umuduyla yaşadığım hayat yuzunu goremediğim icin cekilmez olsada sesini duyabildiğim icin yaşamaya değer...

Depremle girdin gonlume,fay hattı cizdin yureğime,artcılar hala devam etmekte, ozlenmektesin bitanem dokuz nokta dokuz şiddetinde.

Sen gecmişin herhangi bir yolsuz sevdası diye anıyorsun beni oysa ne yollar aradım o sevdaya ama bilmiyorsun cocuk bilmiyorsun...

Sevgi sevilen kişiye sunulan bir armağandır kabul edilmesi ya da geri cevrilmesi onemli değil onemli olan sevginin sunulmuş olmasıdır.

Golgeler duşsede yureğinin ustune guneşini sakın sondurme, umut yoksa yarınlar uzak kalır insana, unutma Bir Sen Daha Yok Bu Dunyada...