Beşiktaş Tezahuratları Sozler
Bjk sozleri 2012
Beşiktaşlı Melek'lerimize ve onların eşlerine, ayrıca Beşiktaşlı misafirlerinize en guzel Beşiktaş Tezahuratları Sozleri sunuyor ve Başiktaş maclarında bu sozlerle her yeri coşturun diyoruz.
Karakartalsın Goklerde Ucarsın 100 Yıldır Yaşarsın Cekemeyenler Kıskananlar Catlasın Bir Allahım Birde Sen Varsın
Şampiyonluk Hasretiyle Cok Cile Cektik Geceleri Uyumadık Sabahlar Ettik Ucurumlara Duşmeden Tut Elimizi Şampiyon Ol Beşiktaş'ım Mesut Et Bizi
Gun Doğdu Hep Uyandık Statlara Dayandık Beşiktaş'ın Uğrunada Bayraklara Sarıldık Semtimiz erkek semti aşık eder herkesi uzerimden eksilmesin bayrağımın golgesi işte biz kotu gunde hep Omuz Omuzayız ovunmek gibi olmasın biz Karakartallıyız
Beşiktaş diyerek sana yuz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin
Hindi Baba Hindi Hey Allah olaydı Şimdi Hey Allah Pilavda Zerde Hey Allah Fenerbahce Nerde Hey Allah Allah Allah
Beşiktaşım Benim Biricik Sevgilim Soyle Senden Başka Kimim Var Benim Seninle Ağlarım Seninle Gulerim Soyle Senden Başka Kimim Var Benim
Beşiktaşım Sen Cok Yaşa Canım Feda Olsun Sana Hicbirşeye Değişilmez Senin Sevgin Bu Dunyada
Bir İki Uc Gol Yetmez Dort Beş Altı Olsun Metin Ali Feyyaz Koysun Beşiktaşım Şampiyon Olsun
Bu Sene Şampiyon Gorelim Sizi Futbolcu Katili Yapmayın bizi Korkutmaz Bizleri Cezaevlaeri Olumune Seviyoruz Biz Beşiktaş ı
Kartalım Kartalım Haydi Bastır Şanlı Kartalım Sen Siyah Sen Siyahla Beyazsın Bu Alemde KralsınSaldırın Saldırın Saldırın Bu Taraftar İcin Saldırın...
Beşiktaş sın Sen Bizim Canımız Siyahla Beyaz Akar Kanımız Seviyoruz Seni Canı Gonulden Beşiktaş sın Sen Bizim Canımız
Ne Fener Ne Cimbombom Nede Trabzon Bu Sene Sensin Şampiyon Haydi Bastır Haydi Bastır Karakartal
Seninle Başladı Hayat Kartalım Goklere Ac Kanat İb.e Cimboma İb.e Fenere İnat Kartal Şampiyonluk Turu At
Sen Şampiyon Olmasanda Kupaları Almasanda Fenerede Koymasanda Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin
Seni duşundum dun akşam yine kafam guzeldi icmiştim yine Birde kendimi duşundum durdum olesim geldi senin uğruna hani Dolmabahce'de yururken hani fenerbahceye koyarken Hani Biz Pınar Başı Cekerken işte oyle birşey