Nihat Doğan Olmak ne demek
Nihat Doğan Geyikleri
Saygıda sıfır hatayla oynarım.
Onume trilyarlar serseydiniz. Siz sahte okeyler size cok teşekkur ediyorum.
İbrahim tatlıses televizyon kolpacısı. Yiyorsa "face to face" halleder.
Sevdiceğim olacak avrat boyle taşı sıkmalı, suyuna ekmek banmalı.
Ben helalimin yoluna gul serdirtmem.
Nihat Doğan sakal gibidir, kestikce uzar.
Benim koyunum Avrupa'dakinden farklı bakıyor.
Gecen gun İngiltere'ye gittim. Adamlar aşmış arkadaş, elin copcusu bile İngilizce konuşuyor.
İyi ki yabancı biri olarak doğmamışım. Cunku yabancı dil bilmiyorum.
Annemler yedi kardeştir. Tesadufe bak dayımlar da yedi kardeş!
Gecen gun havada bir kuş gordum, gozlerime inanamadım. Ucuyordu.
Beni cok iyi bilen cok iyi biliyor.
İnanır mısınız; annemle babam aynı gun evlenmiş.
Avatar'ı 9 Kere izledim sanırım olay uzayda geciyor...
Macta hakem sarı kart gosterdi. Anladığım kadarıyla kart sarıydı.
Yaşamak icin nefes almak zorundayız. Anladığım kadarıyla, nefes almazsak oluruz.
Kurtlar Vadisi'ni 4 yıldır izliyorum, arkadaş inanır mısın; 1 tane bile kurt goremedim.
Asansorde 4 kişilik yazıyordu; ben de binmek icin 3 kişi daha bekledim.
Doktora gidip "aaa deyin" dedim, beni psikolojik danışma bolumune gonderdi, anladığım kadarıyla o bana "aaa deyin" diyecekti.
6. His filmini izlememi soylediler, ilk beşini izlemeden altıncıyı izlemem dedim.
Dun bir kızla MSN'de konuşuyorduk, "cam ac" dedi, "kapıdan girebilirsin" dedim, cevrimdışı oldu.
Nihat Doğan Olmak; Lady Gaga'nın etten elbisesini kıskanıp lahmacundan kravat takmaktır.
Nihat Doğan Olmak; elinde kumanda olduğu halde kalkıp televizyonun tuşlarıyla kanal değiştirmektir.
Nihat Doğan Olmak; dondurmaya ekmek banarak yemektir.
Nihat Doğan Olmak; PlayStation 3 almak yerine 1 ve 2.nin parcalarını birleştirmektir.
Gecen gun bir bara gittim, "damsız girilmez" dediler, evin damını soktum geldim.
Gecen gun denizi su basmış. İnanabiliyor musunuz balıklar hala yaşıyor!
Nihat Doğan Olmak; Testere filmini izlerken +18 amblemini gorunce 17 kişi daha beklemektir.
Nihat Doğan Olmak; "elde edemediğin kızı, taciz et!" felsefesini uygulamaktır!
Nihat Doğan Olmak; 100 merdivenin 99'unu cıkıp, yoruldum deyip aşağıya inmektir.
Nihat Doğan olabilmek 0-0 biten macın ilk yarısı kac kactı diye sorabilmektir.
Gecen gun toplu taşıta bindim inanır mısınız bir tane bile top yoktu.
Gecen gun Adıyaman'a gittim, inanır mısınız coğu kişinin adı Yaman değildi.
Nihat Doğan Olmak; arkadasın 0.5 uc istediginde 0.7 uc verip ustu kalsın diyebilmektir.
Nihat Doğan Olmak: Nimet Cubukcu'yla dalga gecen oğrencilere "NİMETLE ŞAKA OLMAZ" diyebilmektir!
İnanır mısınız gecenlerde bir ilk okula gittim Ali halen ata bakıyor.
Gecenlerde 1 Milyon Canlı Para izliyordum, inanır mısınız 1 tane bile canlı para gormedim.
Yerlere cop atmayın yazıyordu, havaya attım.
Gecen gun bir gazete bayisine gittim, kadına bir Sabah bir de Akşam verir misin dedim, inanır mısınız dayak yedim geldim.
Nihat Doğan Olmak; Fenerbahce macına gidip, Trabzonspor forması giyip, Beşiktaş bayrağı sallayıp, en buyuk Galatasaray diye bağırmaktır.
Nihat Doğan Olmak; flash belleğe dua yukleyip, muska diye boyunda taşıyabilmektir...
Nihat doğan olmak buyuk aşklar buyuk kavgayla başlar diyerek, kahveden adam toplayıp sevdiği kızı dovmeye gitmektir...
Almanyalılar Almansa Sakaryalılar niye sakar değil kardeşim? Adamın sinirini bozmayın!
Gecenlerde bir ayakkabı aldım inanır mısınız aynısı Messi'de var.
Nihat Doğan Olmak; sinema bileti alırken cam kenarı olsun diyebilmektir.
Nihat Doğan Olmak; Bilgisayar donduğunda elektrikli sobanın ustune koymaktır...
Nihat Doğan Olmak; her şey dahil otelin acık bufesinde yedikten sonra garsondan hesabı istemektir…
Nihat Doğan Olmak; otobuse binip ondeki arabayı takip et demektir.
Gecenlerde Eskişehir'e gittim inanır mısınız ben gayet yeni ve modern bir şehir gordum.
Nihat Doğan Olmak; okul numarasını unutup 11880'i aramaktır.
Gecenlerde yaprak dokumunu izliyordum, inanır mısınız yere bir tane bile yaprak dokulmedi.
Gecenlerde 1 aylık bebeğe merhaba dedim, inanır mısın o konuşamıyordu!
Nihat Doğan Olmak; Sabri'nin tribunlere yolladığı topa kafa atmaya calışmaktır.
Nihat Doğan Olmak; Fransa tabelasını gorunce "burası da mı Sakıp Ağa'nın?" demektir.
Nihat Doğan Olmak; kurşun kalem kullanıp arkadaşından uc istemektir...
İnanır mısın o yıllar elektrik daha icat edilmemişti mum ışığında televizyon seyrederdik!
Nihat Doğan Olmak; CS oynadığında oldurdugu adamın arkasından Fatiha okumaktır.
Nihat Doğan Olmak; bilgisayar donduğunda kaynar su dokmektir.