muthiş aşk sozleri
Aşıkınıza gonderme sozler mi gondereceksiniz, o zaman bu sozler tamda size gore Melek'ler. Muthiş sozler aşk sozleri hemde en guzelleri bu sayfamızda size ve aşkınıza gelsin arkadaşlarım

Ağlama! Gozlerine yaş değmesin. Gul! Dudaklarından tebessum eksilmesin. Sev! Kalbinden yerim silinmesin. Unutma ,sen sadece benimsin....
Aşk bir kum tanesi ise sana kumsalları vereyim
Aşkımı dağlara yazacaktım aşkımdan buyuk dağ bulamadım..
Ayrılık kucuk sevgileri oldurur ama buyuk sevgileri guclendirir. Tıpkı ruzgarın mumu sondurup yangını guclendirdiği gibi...
Bana unut dediler seni. Unuttum; ama seni değil, bana seni unut diyenleri.
Ben sende imkansızlıkları sevdim fakat asla umutsuzlukları değil.
Bilirmisin geceler ne kadar uzun gelir bekleyenlere, hele o beklenenler vazgecilmezlerdense...
Birgun biri cıkıpta guneşe adını buzla yazarsa bil ki o seni benden daha cok seviyor...
Bulunduğun kıyıdan ayrılmazsan okyanusun otesindeki adalara asla ulaşamazsın
Dunya 3 gunluktur.dun, bugun ve yarın .dun gecti, yarının geleceği belli değil. Oyleyse bugunun kıymetini bil
Eğer geceler seni duşunduğum kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı....
Eğer kişi; hem akıllı hemde calışkan ise takdir et, akıllı değil, calışkan ise dikkat et, akıllı olup tembel ise ikaz et, hem akılsız hem de tembel ise imha et..
Geldiğin zaman boşluk dolduran değil, gittiğin zaman yeri doldurulamayan ol.
Gercek sevgi kotuluk gorduğunde azalmayıp iyilik gorduğunde artmayandır.
Goz; gozu gozleyen gozleri gozler..
Gulmek icin mutluluğu beklersen tebessum bile edemeden olursun.
Gulmek senin icin bir tutku olsun,bir gun ağlarsan o da mutluluktan olsun.
Gulu oylesine sevmelisin ki; soranlara dikeni yok diyebilmelisin
Guzel bakan guzel gorur, guzel goren guzel duşunur, guzel duşunen hayattan lezzet alır.
Her gonulde cicek olacağına bir gonulde buket ol...
Her şey paylaşıldıkca kuculur, paylaşıldıkca kuculmeyen tek şey sevgidir..
Her şeyin başı sevgiyle başlar sevmesini bilene
Her zaman doğruyu soyle..ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın
Hic kimse beni kendinden nefret etmemi sağlayacak kadar alcaltamaz.
Insanlar gelmeleriyle yanlızlıklarını dağıtanları severler, gitmeleriyle kendilerini yanlız bırakanlara aşık olurlar.
Insanlar zamanla bir cok şeyi oğrenmişlerdir; kuşlar gibi ucmayı, balıklar gibi yuzmeyi; fakat; cok basit bir şeyi oğrenememişler: insan gibi yaşamayı.
İnsanlar;cicekleri severler ama koparırlar, ağacları severler ama keserler, hayvanları severler ama avlarlar. Birisinin bana "seni seviyorum"demesinden cok korkuyorum!!!
Nokta kadar menfaat icin , virgul gibi egrilme
Olumden değilde olumlerden korkarım,cunku ilkinde ben varım,ikincisinde sevdiklerim
Ozunde soyluluk yoksa insanın tac da giyse soysuzdur !!!
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Ruzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona gore ayarla. Ve unutma ki hayat karşılaştığın gucluklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir..
Sen beni, benim seni sevdiğim kadar sevseydin; benim seni, senin beni sevdiğin kadar sevdiğimi a n l a r d ı n
Sen ucurumun kenarında bir cicek olsaydın hayatım pahasına da olsa seni sulardım.
Seni seviyorum! Diyen dillere değil...senin icin ağlayan gozlere inan...