Tanışma Yıldonumu Mesajları Kısa
Tanışma yıldonumunu kutlamak isteyenler ve kutlayacak oalnlar, sizler icin en guzel tanışma yıldonumu mesajlarını bu sayfamızda topluyor ve aşkınız daimi olsun diyoruz

Geride bıraktığımız onca yılda her daim yanımda var olarak hayatımı guzelleştirdiğin ve desteğini hicbir zaman eksik etmediğin icin sonsuz teşekkur borcluyum sana.
Her gunumuz birbirimizi daha cok severek ve birbirimize daha cok bağlanarak gecsin.
Zannetme ki gozlerim sana baktıkca bıkacak, olsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gozlerim senden once bu hayata, inan ki son sozum seni seviyorum olacak.
Paylaştıkca coğalan tek şey sevgidir, Seni Seviyorum!
Hayat kadehse eğer, aşk da kadehi dolduran şaraptır. Kadehimizin hic şarapsız kalmaması dileğimle.
Sonbahara inat ağac hala yeşermekte, geceye inat gun hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim. İnat bu ya, mahşere kadar “seni seveceğim”.
Beni ben yapan senin varlığın canım! Hayatımda olduğun icin sonsuz teşekkurler.. Seni seviyorum.
Zaman cok kısa, hicbir zaman senin kalbini kırmamaya ve her zaman sevgi dolu olmaya soz veriyorum.
Bir elmanın iki yarısı gibi yaşam boyu birbirimizi hep tamamlamamız dileğiyle. Mutluluklar Aşkım!
Evlilik sadece seninle anlam kazanıyor Birtanem. Evlilik yıldonumumuz kutlu olsun.
Nice mutlu yıllarda, birlikte yaşlanmak dileği ile.
Ellerimiz birbirine daha da sıkı sarılarak hic ayrılmasın.