2012 Tatlı Sozler
Evet Melek'ler, sevgiliye edeceğiniz guzel en tatlı sozler hem de 2012 tatlı sozler burada arkadaşlar.

insanları yaslandıran yıllar degil erişemediği arzulardır
• En guzel deniz gidilmemiş olanıdır. En guzel cocuk henuz buyumedi. En guzel gunler henuz yaşamadıklarımız. ve sana soylemek istediğim en guzel soz sana henuz soyleyememiş olduğum sozdur
• EĞER FARKEDERSEN BU YAZIYI FARKETMEN YA DA FARKETMEMEN HİC FARKETMEZ SEN EN İYİSİ BU YAZIYI FARKETME TATLIM
• EĞER BİRİ ADINI BUZA VEYA GUNEŞE YAZABİLİYORSA BİLKİ O SENİ BENDEN DAHA COK SEVMEKTEDİR
• İnsanlar cok sevdikleri gullere koşarken,ayaklarının altında ezdikleri guzelim kır ciceklerini gormezler..
. • YANAĞINA KONAN KAR TANESİ ERİYİP DUDAKLARINA İNDİĞİNDE VE O BİR DAMLA SERİNLİĞİ BİRİYLE TATMAK İSTEDİĞİNDE YUZUNU RUZGARA DON BEN O RUZGARDAYIM
• GEMLİĞE DOĞRU DENİZİ GORECEKSİN SAKIN ŞAŞIRMA SEVGİYİ SANA BAKAN GOZLERDE DEĞİL SENİ SEVEN KALPLERDE ARA..
. • bazen sert bir ruzgar esebilir.o zaman boynunu eğmekten utanma.Yeniden başını kaldıracağını yalnızca ruzgarın gecmesini beklediğini duşun
• BİLİYORSUN BEN SANA DEĞİL BANA DENİZLERİN SONU KADAR UZAK OLAN O PARLAK VE ULAŞILASI ZOR OLAN GOZLERİNE AŞIĞIM
• Bir aşkı paylaşmak icin cok gec,bir paylaşıma aşık olmak icinse erken.Bir sevda yerimden vurdu zaman.Şimdi sana soylenecek tek bir cumle;bende sana yetecek kadar ben kalmadı..
• İnsanlar gulumseyerek mutsuzluklarını hem gizlemesini hemde biraz yenmesini oğrenirler!
• Gozlerdeki gozyaşı olmasaydı kalpte gokkuşağı cıkmazdı

• RUZGARIN KEMANINI CALDIĞI VE DAMLALARIN CAMA VURDUĞU SOĞUK BİR YATAĞINIZA UZANIP HAYALİNİ KURUP KEŞKE DEDİĞİNİZ TUM GUZELLİKLER SİZLERİN OLSUN
))• BİR GUN BENDEN AYRILIRSAN, BENDE SENİNLE GELEBİLİRMİYİM
• Bir yudum zehir olsan, biran bile dusunmeden seni icerdim, sirf seninle bir olmak ve seni icimde hissetmek icin.
• Agladiginda gozlerinden akan yas olmak isterdim,yanaklarini opmek icin. Gunes her sabah doguyor ben ise sensiz hergun biraz daha batiyorum.
• Onun guzelliğini herkes goruyorsa o bence az guzeldir, Herkes biliyorsa;o bence hic guzel değildir. O'nun guzelliğini yalnız ben goruyorsam bu "SEVGİ"dir. Yalnız ben biliyorsam bu "AŞK" tır. Hic kimse gormuyorsa bu "YALNIZLIK"tır.
• Sen ruyalarımın ışığı,Altında gulebilir misin? Mutlu olurken ağlayabilir misin? Sen yazamadığım gercek "AŞK" romanımsın Sen piyanomda calamadığım "AŞK" melodimsin Sen! Ozlediğim Ozlediğim gercek mutluluğumsun..
• Ben alışılmış şeyler sevmem, bilirsin. Yaşamaksa dilediğim gibi yaşamalıyım Sevmekse gonlumce sevmeliyim. Kendi ellerimle yazmalıyım alınyazımı Olmekse istediğim anda olmeliyim...!
• Kalbin mantiga sigmayan , apayri bir mantigi vardir.
• İnsanlar zamanla bir cok şeyi oğrenmişlerdir;Kuşlar gibi ucmayı,balıklar gibi yuzmeyi;FAKAT;Cok basit bir şeyi oğrenememişler;## İNSAN GİBİ YAŞAMAYI
• ISSIZ BİR KALDIRIM TAŞI OLSAM VEYA GERİ ALAMAYACAGIM TEK BİR NEFES OLSAM YADA GOZLERİNDE BİR DAMLA YAŞ BENİ SİLER GECERMİYDİN YOKSA SENİ SEVİYORUM DEYİP BENİ AFFEDERMİYDİN!
• İNSANLAR GELMELERİYLE YANLIZLIKLARINI DAĞITANLARI SEVERLER, GİTMELERİYLE KENDİLERİNİ YANLIZ BIRAKANLARA AŞIK OLURLAR.
• ASKI ARAMAKLA BULAMASSIN FAKAT O SENI BULDUĞUN DA ISE KACACIP SAKLANAMASSIN.BU HUYUNDAN DOLAYI ASKI KIM ANLADIKİ SEN ANLAYAMASSIN
• gulu oylesine sevmelisin ki; soranlara dikeni yok diyebilmelisin
• CUNKU KISA BİR OYKUDUR HAYAT UĞRUNA UPUZUN ACILAR CEKTİĞİMİZ KISA BİR TURKUDUR BİR KEZ DAHA SOYLEMEK İCİN DELİRDİĞİMİZ...!
• Keşke dağlarda gelincik olsaydım da, okşamasını bilen avuclarının icin de solsaydım.
• Hayat icli bir şarkıdır herkes soyleyemez onemli olan eski dostlar değil, hicbirzaman eskimeyecek dostlardır.
• Oyle insanlar tanıdım Yıldızlar gibiydiler hepsi gokteydi,hepsi parlıyordu. Ama ben seni Guneşim sectim ve bir Guneş icin bin Yıldızdan vazgectim...
• Aşk , başkalarının ona veremediklerini verebilmektir
• Sen hic; bugulanmis cama seni seviyorum yazip harflerin arasindan disariyi seyrederek kar tanelerine sevdiginin hayallerinin suslettin mi ?
• Irmaklar akmak icin suyu, yagmurlar yagmak icin bahceyi, kalbim atmak icin bir sebep bulamadigi zaman seni unutacagim.
• Acımak sevgi değildir,ustunluğun kabuludur. Hoşgoru sevgi değidir, istemediğine katlanmaktır. Bağımlılık sevgi değildir, gereksinimin karşılanmasıdır. Sevgi değer vermesini bilmektir. Sevgi yaşama hakkını kabul etmektir. Sevgi varolmaktan kıvanc duymaktır. Sevgi eşitliğin duyumsanmasıdır.