tatlı sozler arkadaşa
arkadaş sozleri
dost sozleri

Arkadaşınıza ve dostlarınıza icinizden gelen sozleri cok tatlı bir şekilde kısa ve oz mu dile getirmek istiyorsunuz? O halde tatlı sozler arkadaşa en guzel sozler burada melek'ler.

Bir destan yazar gibi durmadan gunduz gece ben hep seni yazmışım yureğime gizlice Hayat bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimki idi once sev sonra terket dediler Kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni beyninin icindekileri anlayabilmek ve yitirmeden yuzundeki anlık tebessumu tum saatleri durdurabilmek icin cıldırasıya paraladım kendimi lanet olsun artık sigarayı uc pakete cıkardım olsun gozum olsun ne olacaksa olsun. Duşlerini duşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan omrumun tamamını sana adamak, sonra goğsune yaslanıp seni duşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden icine bakarak... Paylaşmanın asaletini hic bir zaman bencilliğin cirkinliğine tercih etme,ve oyle bi arkadaş secki sen onun icin olumu duşunduğunde o senin icin coktan olmuş olsun..... Ne varsa aradığım bilki sende bulmuşum..Senden oncesi yoktu,seninle var olmuşum..Sende butun umutlar,sende butun duygular..Beni sende arama,ben artık senin olmuşum. Alaca karanlığı sevmem ben, ya gunduz olmalı ya gece. Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı. Yar dediğin ya senin gibi olmalı yada hic olmamalı. Bugun bir cicekcinin onunden gecerken bir cicek ben cok guzelim beni al diyordu. Onu aldım ama guzel olduğu icin değil seni gorduğunde utansın diye. Ne icimde seni unutmak gibi bir his var..nede aşkımı korukleyen bir ruzgar..ne seni gormeyecek kadar gucluyum..nede gormeye dayanacak kalbim var Guller hep ellerinde acsın, ama dikenleri batmasın.Sevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasın.Mutluluk hep yureğine dolsun,ama beni unutturmasın. Akşamı son bulan ufuklarda..guneş damla damla erirken..hayatta kalan duygularımla..sana iki kelime soyluyorum..."SENİ SEVİYORUM" Ne seni unutacak kadar zaman gececek..ne de gecen zaman seni unutmaya yetecek..bırakıp gittim diye unuttum sanma...zaman alışmayı oğretir unutmayı ASLA Kahvaltı hazırladım sanada gonderiyorum, umut dolu omlet haşlanmış sevgi bir dilim tutku ,seni seviyorum receli ve birde yanlızlık demledim kac şekerli olsun? Ben seni Bir Kum Tanesine Adını Yazacak Kadar Değil Sahildeki Tum Kum Tanelerine Adını Yazacak Kadar Cok Seviyorum Biz her ne kadar sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte, soğuk dolunayda şeytanla azraille dans etmesini iyi biliriz.