tatlı sozler sevgiliye
sevgiliye tatlı sozler
sevgililer icin tatlı sozler

Sevgilinize soyleyeceğiniz en tatlı aşk sozleri burada diyoruz Melek'ler. Evet sevgiliye tatlı sozler arayanlar, işte aradığınız tatlı sozler sevgiliye onerilerimiz.

- Sesini duyabilme umuduyla yaşadığım hayat yuzunu goremediğim icin cekilmez olsada sesini duyabildiğim icin yaşamaya değer...

Depremle girdin gonlume,fay hattı cizdin yureğime,artcılar hala devam etmekte, ozlenmektesin bitanem dokuz nokta dokuz şiddetinde.

Sen gecmişin herhangi bir yolsuz sevdası diye anıyorsun beni oysa ne yollar aradım o sevdaya ama bilmiyorsun cocuk bilmiyorsun...

Sevgi sevilen kişiye sunulan bir armağandır kabul edilmesi ya da geri cevrilmesi onemli değil onemli olan sevginin sunulmuş olmasıdır.

Golgeler duşsede yureğinin ustune guneşini sakın sondurme, umut yoksa yarınlar uzak kalır insana, unutma Bir Sen Daha Yok Bu Dunyada...

Tatlı biri var sevilmeye değer, guzel biri var gorulmeye değer, iyi dostlar var ozlenmeye değer, ama biri varki can vermeye değer!

Bir sevgi var icim lekesiz tertemiz, Bir ozlem var icimde ucsuz bucaksız,Bir duygu var icimde dalsız budaksız, Birde sen varsın icimde unutulması imkansız...

kuL oLmuş ateş yanarmı? Buz tutmuş su akarmı? Bu gozLer seni sevdi başkasına bakarmı

Guzellik; sadece guzel olan şeylerde değil, Guzel gormek istediğin herşeydedir...

Ruyalara rest cektim uyumuyorum. herkez derin uykudayken ben sana dalıyorum. Uykular cok tatlı derler ben seni tadıyorum. Onlar uykuya ben sana doyamıyorum...

Yureğimde senden bana hic bir ışık yok! Ben karanlıktan cok korkarım.Beni gel al burdan...

Solmadan gel artık aşkımın gulu, olsada konuşsa kalbimin dili kucucuk dunyamda birbilsen seni gorunmez yazıyla yazdım kalbime.

Varlığının tiryakisi.. Yokluğunun delisiyim.. Seni benden mahrum etme.. Gozlerinin hastasıyım...

Hayat bir şekilde elbet devam edecek birde icinde sen olsan işte o zaman her yer yeşerecek.

Seni seviyorum diyenin sevgisinden şuphe et unku aşk sessiz sevgi dilsizdir...

Nekadar cok seversen sev belli etmiyeceksin, sevdiğini belli ediyorsan inan cok uzuleceksin

Kalbinde yer yoksa Guzelim ! farketmez ben ayaktada giderim.

Dunyanın en guzel şeyini sana vermek isterdim, Fakat seni sana nasıl verebilirim ki?

Ağlamak cocuklara, affetmek ise Allah a mahsus. Beni birgun aldatırsan cocuk değilim ağlamam, Allah değilim affetmem...

Hoccakal Allah a emanet ol tabii ki Allahın varsa?Hoşcakal aşk sende kalsın sanmam ama işine yararsa?

İcinde oyle bir umut taşıki onu senden kimse alamasın.gozlerin hep gulsun.onuda kalbinde oyle bir saklaki gercekten isteyen bulsun.