aşk sozleri kısa 2012
kısa anlamlı sozler aşk 2012
Aşıklara ve gonlune aşk duşenlere, aşkını dile getirmek isteyenlere kısa anlamlı sozler aşk sozleri sunuyoruz bu sayfamızda Melek'ler.
Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır ki asla unutulmayan,işte sende onlardansın!!!
» Hayat yokuşunu tırmanırken, karşılaştığınız insanlara iyi davranın cunku inişte yine onlarla karşılaşacaksınız!!!
» Seni unutmayı duşundum bu gece. Bir sigaranın ustune adını yazdim. Sigara bittiğinde unutacaktım seni. Duman duman atacaktım,seni icimden. Ruzgar savuracaktı, kullerini fakat...Seni unutmayı duşunurken. Nerden bilebilirdim ki. Seni her nefeste icime cektiğimi!
» Sevmeden sevilmeden bu hayat yasanmazki,kalplerdeki heyecan sebepsiz baslamazki, sen olmassa,yanimda avutamam kendimi,dort kitaba dil olsam anlatamam derdimi...
» Ruzgarın Kemanını Caldığı Ve Damlaların Pencereye Vurduğu Soğuk Bir Gecede, Yatağına Uzanıp Hayalini Kurduğun Tum Guzellikler Senin Olsun Sevgilim..
» Ben sensiz gecen gunlerime yanarken, belki sen bensizliğe sevineceksin.. Ama şunu unutmaki birtanem; birgun sen de SEVECEKSİN.
» Sevgide fedakarlık yolunu bulamayanları asla gonul kapınızdan iceri sokmayın.
» Bir sıcak yuz aradım şu tenha sokaklarda sanki herkes yabancı herkes darılmış bana.ne derdimi soran var ne tanıdık bir cehre.ne tarafa uzansam ellerim boş kalıyor,mutlu olan kimseler huznumu arttırıyor.
» Zamansız yağan yağmur bulutu gibi gelip oturacağım gozbebeklerine ağlayacaksın,bir burukluk duyacaksın vefasız yureğinde beni unutmayacaksın,bir kabus gibi uykularını boleceğim gece yarısı,nasıl ben senı unutmadıysam sende beni unutamayacaksın.
» Karanlıkta ışıksız kalırsan eğer beni duşun, O zaman ne karanlık korkutur seni ne de zalim soğuk uşutur. Sevginin sıcak elleri ellerindedir !!
» Seni sevmek guzel şey, umitli şey, dunyanın en guzel sesinden, en guzel şarkıyı dinlemek gibi birşey,ama artık ben şarkı dinlemek değil,şarkı soylemek istiyorum.
» Seni Sevdiğimi Duşundukce Olmeyi Diliyorum Tanrıdan... Her Seferinde Kalbim Başka Bir İsyan Cıkarıyor... Elimde Olsa Kalbimi Yerinden Soker Ayaklarımla Ciğnerdim... Ama Elimde Değil Ne Seni Sevmemek Nede Kalbimi Sokup Ciğneye Bilmek... Yapabildiğim Tek Şey Seni Sevebilmek..
» Canımdaki her nefes nefesine eklensin, icimdeki her nefes hayalinle demlensin, bırak bu gonlum varlığınla renklensin, sen benim gonlumde yaşadıkca ozelsin!
» Seni unutmayı duşundum bu gece. Bir sigaranın uzerineyazdım ismini. Sigara bittiğinde unutucaktım seni. İcimden savurucaktı kulleri ruzgar. Fakat seni unutmayı duşunurken nerden bilirdim ki seni her nefeste icime cektiğimi.
» bilirim buz dağı gibidir ozlem karanlik geceleride bilirim kulaklarım cınladıgında ozleyenim vardır uzaklara ve yine bilirim ki ozleyenim OZLEDİĞİMDİR.....
» hayat beklentilerle doludur ama o beklentiler hayatta değildir.
» hayatın en guzel anı herşeyden vazgectiğiniz zaman sizi hayata bağlayan biri oldugunu duşunduğunuz andır
» BİR MEMLEKETTE NAMUSLU İNSANLAR EN AZ NAMUSSUZLAR KADAR CESUR OLMADIKCA,O MEMLEKET İCİN KURTULUŞ YOKTUR.
» BİR DENİZ DUŞUN SUSUZ BİR İNSAN DUŞUN MUTSUZ BİR GECE DUŞUN UYKUSUZ BİR BAHAR DUŞUN CİCEKSİZ BİR GONUL DUŞUN SEVGİSİZ BİR DE BENİ DUŞUN SENSİZ
» Bir ceylan gibi urkek şimdi bakışlarımdaki sensizlik Ve ıskalanmış hayallerimde gencliqim,, Eremediqim vuslatlarda umidim Geriye getirebilirmisin (surqun qunlerimi.. Acıların pranqası vermez ellerini, ßu qece..yine yok edemedim baş ucundaki hayalini Huzunlerimin dar aqacına Astım kendimi
» Sev ama "belli etme",gor ama "hissettirme",dokun ama "hissetme",duşun ama "hayal etme","AŞKI" tat ama "ACI cekme";işte en zor olanı da budur "AŞKI" tadıp "ACI cekmemek"!..
» Belli bir amac belirle ki,hayatının bir anlamı olsun.