Birisinden ozur dileyeceğinizde bazen bunu yapamazsınız. İstersiniz ki dizelere dokeyim. Cağın iletişim araclarından bir tanesine yazayım, msn face vs vs
Şimdi sizlere bu sozleri vermek istiyorum kızlar. Hadi ozur dileyin vallahi bişi olmaz dileyin dileyin 
Ağlamalar teselli etseydi, denizLer hediye ederdim sana beni affetmen icin…
Sana olan mahcubiyetimi nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum, gercekten cok ozur dilerim.
Sozlerinden belli, kırmışım seni bilmeden… Bir opucuk versem, sarılsam, ozur dilesem affeder misin beni?
Bilirsin bir karıncayı bile incitmem. Seni de incitmek istemedim, inan ki istemeden oldu. Cok ama
cok ozur diliyorum senden…
Senden ozur dilemek icin bana bir fırsat daha vermeni istesem ne dersin? Bu mesajla birlikte buluşmak ve konuşmak isteğimi dile getirsem, bana goruşme şansı verir misin?
Mesajım yureğimin en derin koşesinden geliyor? Bu nedenle şaka mı yapıyor diye duşunme sevdiğim? Kırgınlıklar kalksın istiyorum biriciğim. Ozurlerimi kabul et!
Yaptığım hatadan dolayı ozur diler, bundan sonra boyle bir hatanın tekrar etmeyeceğine bildirerek, ozurlerimin kabul edilmesini temenni ederim.
Beyaz bir guvercin yolluyorum sana bu mesajla birlikte. Bu bir barış mesajı. Tum kırgınlıkları yok etsin ve sen ozurlerimi kabul et diye…
Hicbir şey icin, hicbir zaman gec değildir. Ne senden ozur dilemem icin gec, ne de beni affetmen icin. Ben senden ozur diliyorum. Sen beni affedebilecek misin?
Seni istemeden kırdıysam veya uzduysem cok ozur dilerim, sensiz bi hayat duşunemiyorum beni affet be sevgili ♥
Gunlerdir ozrumu kabul etmen icin mesaj yolluyorum... Lutfen artık olumlu bir yanıt ver de icimdeki sıkıntıyı hafiflet! Tekrar yazıyorum. Ozur dilerim tum olanlar icin... Gercekten cok uzgunum. Haydi artık daha fazla bekletme beni ve affet! İnan ki bir daha boyle şeyler yaşamayacağız.