Ağır abi ayrılık mesajları facebook hakkında bilgiler... 2012

Ağır abileri bilmeyeniniz yoktur. Boyle kasılan biraz ağır laflar kullanan. Hatta uzerinde duşunduren cumleler kuran ağır abiler... İşte bu ağır abilerin ayrılıkla ilgli sozlerini sizlere sunacağız meleklerim. Haa ağır abi seversiniz sevmezsiniz bilmiyorum ama bir gun sozleri ile karşılaşacağınız kesin. Kesin değilse bile işte buradan karşılaştınız Ulke olarakta bu ağır abilerin hassstasıyız vesselam. Kurtlar vadisi filmi ezel dizisi uzadıkca uzar, ağır abileri sevdiğimizi gosteren işaretler Seviyoz anacım napalım Hoooyt

Sevgide Biter hayatın bittiği Gibi Gulum Sen Sadece Bitene Kadar Sev beni bende Seni Severim Gulum..

Yalanda Olsa Sevgin Gozlerime Bak yeter ben Gozlerine Bakarak Kurşun Acılarını Unuturum yalanda Olsa Guzelim.

Dizlerimin ustunde Hayatı Yaşamaktansa Goğsum Onumde Olurum, Başım Dik hayata Meydan Okurum Kocum..

Biz Ceketimizi Omuzumuzda taşıyanlardan Değiliz Biz Aşkımızı Kalbimize Nasır Tutarak Sevenlerdeniz.

Kurşun Acıtmaz Canımı Sevgilim Sozlerin yeter beni Vurmaya Kimse Bukmedi Bileğimi Sadece Sen bukdun Bakışlarınla Ne bilek Kaldı Nede Yurek kaldı..

ne Sosyete Kurbanıyız Nede Diskolarda Aşk Kovalayanlardanız, Biz Geceleri Sokaklarda Sevdiğimizi Duşunerek Haykıran Delikanlılarız.

belimdeki Silahı Attım Denize, Atislik Değil Seni Sevmek hayata yeniden başlamak Demek, Sensin benim hayata Karşı Silahım Sevgilim benim.

hafif laflar sevmez prensiplerim, kimseye bukulmez demir gibi bileğim bir seni sevdim bir senin icin prensiplerime aşkını ekledim gulum.

Ne Eskilere Tutuklu Kalır bedenim nede Aşkınla Ozgur Kalır Kalbim, Ben hayatı Yonlendiririm gecmişe Cizgi Cekerim ben Aşık Olur Hayata Meydan okurum.

Geceleri Gozlerim Dumanlı gezerim, kalbimde Aşk yarası ile şarkılar soylerim Adına Guzelim Ben Sevmişim Birkere geri Donuşum yoktur Bende.

Aşkını Kitaplara Duvarlşara Değil kalbime Yazdım, Yuzunu Gecelere Sigaramın Dumanına Kazıdım, Sen Olmasanda yanımda her Sigaramda hayalini izlerim.

Dert Değil Dost Ol Bana Donek Değil Adam ol karşımda oyle Seveyim Seni.

Sozunun Eri Ol yaptığın işlerin teminatı Ol Biz Abileriz yaptığımızla Değil yapacaklarımızla Ornek oluruz Hayata.

Hic Boşuna Uğraşma Donek Yok Karşında Biz Delikanlıyız YARADANDAN başka Kimseden Korkmayız Admaına Gore Adamız Aslanım!

Artislik yapacağına, Git insanlık yap dunyaya, Bayan Taklidi Yapacaksan Erkek gibi Dolaşma Piyasada..

Artislik Olsun Die Marlboro icmeyiz, Şekil Olsun Diye Adidas Giymeyiz Biz Ağır Abiyiz, Şeklimizle Yeteriz..

Senin Hayatın Boyunca Kazandığın 5 Kuruşu ben Cocuklara harclık olarak Dağıtıyorum Aslanım..

ne Hayata isyanımız Nede Aşıklara isyankar laflarımız, Sadece Aşık olupta Aşkı Yaşayamayanlara Dualarımız..

Varmısın Yokmusun hayatımda Belli Değil, Seni Seveceğime yarışmaya katılırdım Sevenlerin Arasını yapardım Guzelim..

Bizler Sokaklarda Aşkını Bir Sigarayla Anlatanlardan Değiliz Bizler Evlerinde Adına Şarkılar yazan gencleriz. Bizler Ağır Abileriz. Seversek Ağırdan Severiz.

Boşuna yeşillenme Mekanımda Solarsın Laflarımla, Posta Koymaya Calışma bana Mektup Olursun Sonunda..

hayat Bir futbol Gol Atmak icin Calışırız, Oyuncu Değişiklikleriyle Hayatı Tamamlarız. Korner Ofsayt Tac Faketmez Biz penaltıların Adamıyız.

Hic Boşuna Ruzgar yapma Sonunda Olucaksın madara, Şekillerini Kendine Sakla, Şaklaban Olursun Yanımda.

Zibidi Gibi Oynama yanımda, Erkek Ol bak Dalgana, Suslu Sozlerinle Makyaj yapma bana, Az Ağır Ol Saygı Duyalım Laflarına.

Saklambac oynuyoruz hayatla Acılar Kovaladıkca Saklanan bedenlerimiz, Mutluluğa hasret Kalmış Gozlerimiz, Biz Hayata Ağır Gelenlerdeniz.

Hic yaşamadım hayatı Gulerek Guzelim Ağır Romanlar Yazdık icine Acılarımızı Sakladık, Sende Gozyaşlarınla Hayata Başlama Guzelim Biz Alıştık Cekeriz Derdi kederi Uzak Dur benden ve Ağır Sozlerimden.

hayat Bir Okul Gibi Oğreniriz Acıları Sevinci, hayat Bir oLum Gibi Nekadar yaşarsan yaşa Sonun oLum Olucak Ya iyi yoldan yada Kotu Yoldan Gireceksin Toprağın Altına.