2012 etkileyici sozler
2012 etkileyici kısa sozler
2012 en etkileyici sozler

Birisini etkilemek istiyorusunuz ve guzel sozlere ihtiyacınız var. O zaman bu konu tam sizlik arkadaşlarım. İsterseniz msn, de isterseniz de facede bu sozleri gonul rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Kalbin hangi sevgi icin carpıyorsa yeni doğan gunun guneşi
Seni ona kavuştursun.

Sevgilim bilki senden uzak ne guzellikleri avutur beni bu şehrin,
nede yıldızlı akşamları!... ozlemin bir nehir olmuş
YARAR GİDER İCİMDEKİ DAĞLARI

Kucaklamaya kollarının yetmeyeceği bir ağac , bir tohumla başlar ;
En uzun yolculuklar bir adımla başlar;
Gercek sevgiler ise kucuk bir tebessumle başlar.

Yanağına konan kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde,
Hissettiğin o bir damla serinliği benimle paylaşmak istersen,
Yonunu ruzgara don ben o ruzgardayım...

Ya tek benim olursun, ya da silinir gidersin bu yurekten. Orta yolu yok bunun ! Ha var, ha yok değil; Ya var olursun yada yok".

İnsan birşeyi ellde etmek icin cabalar. Onu elde edince de bir kenara atar. Gercek değerini ise onu kaybedince anlar.

Gαrip değil mi ? Bir insαnα vαzgecilmez olduğunu hissettirdiğinizde, İlk vαzgececeği kişi siz olursunuz !

Tek ihtiyacım neydi biliyor musun? -Bir papatya yaprağı daha.."

Hayatta 2 Kisiye Guveniyorum , Biri aynaya baktigimda Gordugume , Biride Yukari Bakip Goremedigimi " ♥

İnsanlara ne kadar değer veriyorsan o kadar tepene biniyorlar. Hele bir de verdiğin değeri onlara belli ettiğinde.."
BakSayDıN goRebiLirDn
her$ey gozLermdeyDi
GozLerimDe biR daMLa ya$ waRdı
AqLayAmaDm
O ßiR damLadA sEn wARdn
AnLayaMadn!!

ama biliyorum ki sonu coktan geldi.. en guzel hikayem daha başlamadan bitti..

sessizLiqin dı$ından biR sEs seni bana qetiRdi.. karanLıqın iCinden biR ışık qokyuzune yukseLdi..

Akli dengemi kaybettim, cunku tum goruntuyu kaydettim.. Tekrar seyrettim baktım olmadı tum gecmişi katlettim..!!

Ve sen artık anılarımda kalacaksın her olum gibi..

Ne başı olsun istedim bu hislerimin nede bi sonu. Senden once olmayan ben ve senden sonra olmayacak ben gibi.

Masallarda yaşar akıllarda kalır..anlamalısın onu yaşatmalıyım… icimdeki bu seni bak alamadı kefenim…

dusersin demistim .. fazLa sarktın hayaLLermden..

her secim bir kaybediştir... her tercih bir vazgeciştir cunku...

anLamı yok dusLerin.. pesinden koşUp dususLerin

guzel msn nickleri , etkileyici guzel sozler

her aşkın bır golgesı vardır.. dun yasananlar bugune de yansır

benden geriye kalan tek gercek zaman geri alamam ki...

halimi goruyosun, biseyler yap o saman..sebebim var biliyosun, ben seni arayamam..

eskiyi unutaßiLme yeniye yoneLme caßaLarı hasar veriyor.. ve haLa ßiriLeri cıkıp herşey quséL oLacak diyebiLiyor!

..Bir masaL kitabıydın hergun okuyup...Hic birşey anLamayıp bon bon baktığım..

git ardına bakma gozyaşlarımı silerim sonra.. ben hep yalnız yurudum karanlıkta o sokakta…

kndimii varLıqına iNandırdıım hérkz y0koLdu..caßaLadıkca battı..

cok acımasızca hala yola devam edişin.. don bi bak arkana, bu benim Son gidişim…

gecmişe bilet kesilseydi cam kenarını ben alırdım dunun..

Gelir gecer ve biter birlikte tutunalım hayata...Duşuncelerden sıyrılıp oturuver yanıma...

biliyo musun giderken neler goturuosun benden...sen gidince, gidişin bi veda anlatır sanki hic donmeyeceksin gibi..

arayı$Larımdasın haLa 2duvar arasında kaLsamda, ozLuyorum ara sıra buLamasamda...

yerde misin gokte misin gizlendiğin yerden cıkıp gelir misin...

benim icin bir ruyaydın uyandım ve bittin..belkide sen uyandın ve ben bittim..!!

aslında yok gibi bazen ama var fazlasıyla..gercek sandığın bir cok şeyde yalan aslında!!

Karmasığım..belki karmasayım..karmasanın tam ortasındayım…

sakın yaklasma… yakınlarım canımı acıtıyo…

zamana bıraktık..cunku bis hep yarım kaldık..

iki satırLık insanLarı musaLLat ettik omrumuzee...!!

bigun gelir herkes kendi yoluna gider..her şey nasıl basladıysa oyle biter…

dısımda tutamadım, icimden atamadım yok sayamadım...

hicbise yapmadım bugun yine..harcadım zamanı harcadım olesine..unutmadım seni unutturmadın belki de..aldırmadım ama aldırmadım ben yine
aldırmadım…

ßos hayat kimine qoRe hos hayat !

senin ask dedıgın sırtına saplamakmıs hancerı

Senin Yerini ßaşkası aLır,ßeni araSanda eLin ßoş kaLır,Ben Sevmedikten Sonra Seni Kim Tanır!!!

AranıLan TeseLLıLer Neden Hep mesquLe Dutsu…

'kaybedeCek du$Lerim yOk ki pe$Lerinden ko$ayım..

Cek ellerini hayatımdan git!!

ßekLerken kayßoLmu$um..