Sihirli Sozler 2012
Kısa Sihirli Sozler

Merhaba Sevgili Melek'ler ve sihirli sozler arayan siz sevgili misafirler, sizler icin bu yazımızda oldukca etkileyici yeni ve sihirli oaln guzel sozleri paylaşıma acıyoruz.

-Gul bebeğim benim Gul Kokulu Yarim Sihirli Sevdamın Buyuleyici Aşkı Seviyorum Seni.

-Seni her Mevsim Aynı hava Koşullarında Seveceğim bebeğim Sen Benim Biricik Eşimsin

-Kalbimde Tek Başına iktidara gectin Sevgilim, Al Bedenimi Yonet Ben Sana hayranım biriciğim Sihirli Dunyam Senin geleceğim..

-Atmayan Kalbime Buyuleyici bakışınla Hareket verdin guLmeyen Yuzume Sihirli Sozlerinle Mutluluk verdim Benim Kucuk Cadım Seviyorum Seni..

-Bana Aşk iksirinden icirdin Hayatımı buyuledin, Sihirli Sozlerinle beni benden ettin Şimdi yaşamamın tek Amacı Sen Oldun birtanem Hep Sen yinede Sen Sen Sen.

-Tatlı guluşun neşeli Gozlerin Sihirli Sozlerin Alıyor Beni benden Tanıyamıyorum kendimi Sevgilim..

-Guzellikleri Seninle Yaşamak istiyorum Aşkın Sihirine Seninle Kapılmak istiyorum Sevgilim..

-Hızlı Değil yavaşca Yaşamak istiyorum Seni, Seni yaşarken buyule Beni birtanem.. Sihirli Bakışlarınla Hayatımı Kendine Al Aşkım..

-Dev bir aşk icimde başladı sana karşı bu sihiri kimse bozamaz bu dev aşkın onune kimseler gecemez birtanem.

-Beyaz ve Saf Bir Hayat Diliyorum Guzel ve Sihirli Bir Aşk istiyorum ikimiz icin kimse bozmasın sevgimizi birbirimize kenetlenelim sihirimizi kimse cozemesin aşkım..

-Yarınlarımı hazırlıyorum ikimiz icin o guzel sihirli sozlerin icin yaşıyorum hayatı bebeğim..

-Yalnızlığı değil sadece sihirli ve guzel sozlerini ozledim prensesim..

-Yalan Değil Aşkımız Kimse bozmasın Buyumuzu Buyuk Sevdamız Sihiri Sadece ikimizde Saklı Sevgi ciceğim..

-Sen buyulu Mis Kokulu Bir ciceksin hayatımda sactığın koku okadar buyuleyiciki etkilenmemek elde değil birtanem seviyorum seni her halinle.

-Sihirmi yaptın Bana Buyumu yaptın Ne Yaptın bilimiyorum Ama iyiki yaptın Seni Cok Seviyorum Aşkım..

-Hayata Yuruyuşumsun Aşkım Nefes Alışımsın Sihirli Gozlerinde tek Aşk Olmak icin karşındayım Birtanem..

-Huzuru Seninle Buldum Aslında Benim icin Sen Huzurdun Şimdi Aşık Oldum Aşkın Adı Sen Oldun bebeğim.

-Şimdi tam Zamanı Haykırıyorum Sana Sevdamı Seni Cok Seviyorum Bu Sihirin oLumune Surmesini istiyorum Bebeğim..