14 yaşımdayım. Kendimi hic iyi hissetmiyorum.
Surekli olarak boşluğa bakıp duşunuyorum. Duşunduğum şeyler surekli olarak değişiyor ve duşunmeyi bıraktıktan sonra hicbir şey hatırlamıyorum. Okulda, evde, odamda, dışarıda her zaman kendimi bir yerdeki boşluğa kilitleyip duşunmeye başlıyorum. Son zamanlarda da kendimi hic mutlu hissetmemeye, zihinsel olarak tukenmiş ve donguye sarılmış bir MP4 dosyası gibi hissetmeye başladım. Arkadaşlarım bana boşluğa bakıp ne anlıyorsun dediklerinde cevap verebilecek bir şeyim olmuyor.
Arada sırada kendi kendime konuşup kendi kafamda hikayeler kurup kendimi onun bir karakteri imiş gibi kullanıyorum. Bu olay gundelik yaşamımda bir engel oluşturmaya başladı. Kendimi ne fiziksel ne de zihinsel acıdan sağlıklı birisi olarak goruyorum. Başkalarına bu konu hakkında bahsetmedim, sadece size soruyorum. Sınıfımdaki veya diğer arkadaşlarım (yani en azından arkadaşlığımın devam ettiği donemlerde) son zamanlarda cok fazla bir noktaya kitlenip durduğumu ve bunun kendilerini de rahatsız etmeye başladığını soyluyorlardı. Ne bir şey hatırlıyorum ne de yaptığım şeylerden bir şey anlıyorum.
Bu oluşan sorun nedir? Bunun icin nereye gidilmeli ve nasıl bir yol izlenmeli? Kabataslak bir rapor cıkartabilmeniz mumkun mu?
Boşluğa bakıp duşunmek ve hatırlamamak
Sağlık0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Boşluğa bakıp duşunmek ve hatırlamamak