Mutluluk sozleri dilerseniz facebook ta kullanın dilerseniz msn nizde ( bağzıları uzun dikkat edin )... İnsanların kendilerini en iyi ifade etmelerinin yolu mutlu olduklarını gostermektir diye duşunuyoruz. Sizler bu mutluluğu coğu zaman sevginizle, gulumseyerek gosteriyorsunuz. Artık bilişim cağında herkesin msn İSQ her turlu iletişim aracları mevcut onun icin bu sozleri internetten de paylaşmak gerekiyor diye duşunuyorum. İşte sizler icin bulduğumuz birbirinden guzel mutluluk sozleri

Mutluluk Sozleri 2012
Mutluluk Sadece Seni Sevmekle Değil! Mutluluk Senin HayaLinle Yarınlarıma, Guzel Gozlerinle geleceğime, isminle Hayatıma giren en guzel Duyguları Kalbime Kazıdığım bir Aşk Guftesi.

Uzaklık kucuk sevgileri oldurur, buyukleri ise yuceltir. Tıpkı ruzgÂrın mumu sondurup ateşi alevlendirdiği gibi...

Sensiz Acı Ceken Yureğim Şimdi Seninle Yeni Mutluluklara yeLken Actı, Bir Denizin ortasında Mutluluk Cemberi Kuruyorum ikimizin Adına..

Ben seni dun sevmedim cunku dun geride kaldı, ben seni bugun de sevmeyeceğim cunku bugunde bitecek; ben seni yarın seveceğim cunku yarınlar hic bitmeyecek!

Mutluluk daima yakınımızdadır, yakalamak icin coğu zaman elimizi uzatmak yeter. - George Sand

Mutluluğun formulu, gerektiğinde onemsiz şeylerle meşgul olabilmektir. - Edward Newton

Mutlu yaşam, tutku ve korku uzerinde mantığın ve duşuncenin elde ettiği bir zaferdir. - Lucius Annaeus Seneca

Kim ne derse desin, mutlu insanın en mutlu anı, uykuya daldığı andır ve mutsuz bir insanın en mutsuz anı, uykudan uyandığı andır. İnsan hayatı, bir tur hata olmalı. - Arthur Schopenhauer

Cok Mutlu Olma Sonunda uzuLursun Kucuk Mutlulukları biL yetinmeyi oğrenirsin sevgine sahip cık Mutlulukları oğretirsin.

Senin icin bir Şarkı yazdım Mutluluklarımı Anlattım Her Mutluluğun icinde Adın ve Sevgin Vardı Bu şarkıyı Sadece Sana yazdım..

Kalbimde Bir Acı Mutluluk Sanki Yureğimde Bir Sancı Sensiz Alamsız Mutluluklar Bana Acı veriyor o An! Hadi geL Mutluluklarıma Anlam Kat Canım.

Seninle mutlu oldu bedenim seninle hayat buldu soğuk ellerim bir seni sevdim bebeğim mutluluk ikimizin herşeyim..

Mutluluk Sadece Seni Sevmekle Değil! Mutluluk Senin HayaLinle Yarınlarıma, Guzel Gozlerinle geleceğime, isminle Hayatıma giren en guzel Duyguları Kalbime Kazıdığım bir Aşk Guftesi.

Guzelliğin mutluluk değiL Duşuncelerimdeki Esrarengiz HayaLin, Sevgin ise duşuncelerimdeki Mutluluk orneğin…

Sensiz Acı Ceken Yureğim Şimdi Seninle Yeni Mutluluklara yeLken Actı, Bir Denizin ortasında Mutluluk Cemberi Kuruyorum ikimizin Adına..

вєкℓєиєи guи gєℓє¢єкѕє cєкιℓєи нαѕяєт кυтѕαℓ∂ıя

αşк вιя ιcкι∂ιя нєякєѕ ιcємєz вιя кєяє ιcєи αѕℓα ναzgєcємєz

єи вuуuк нαтαм ѕєиι ѕєνмєк ∂єğιℓ.ѕєиιи вєиι ѕєνмєиι вєкℓємєктι…

кαc gє¢є αgℓα∂ιм вoуℓє gιzℓι¢є иє уαρтιмѕα ѕєиι υиυтαмα∂ιм,

∂ανα: вιя αѕк нιкαуєѕι ∂ανα¢ι: уαℓиιzℓιк ∂αναℓι: αуяιℓιк ѕαнιт: уємιиℓєя ѕυcℓυ: ѕєνgιℓιм ¢єzα: ѕσиѕυzα ∂єк ѕєνє¢єgιм

вαиα нєукєℓ ∂ιуσяℓαя ναяѕιи ∂єѕιиℓєя,ѕα∂є¢є ѕєиι gσяєвιℓє¢єgιм вιя уєяє ∂ιкѕιиℓєя уєтєя…

zαмαи ѕєνgιиιи gu¢uиu goѕтєяιя

ιиѕαи вιя кєz oℓuя. вєиι oℓ∂uяєи gι∂єякєи αттιgιи ιℓк α∂ιмιи∂ιя.