Nanokatalog'dan Zotac GeForce GTX 1060 PCIe 3GB GDDR5 Ekran Kartı ZT-P10610E-10M - Nanokatalog bu urunu sipariş etmek istiyordum. Once Canlı Destek Hattından Serdar Bey'e aklıma takılan soruları yazdım. Depoda stoklarda kartın olup olmadığını, ne zaman kargoya verileceğini ve teslim edileceğini sordum. Biraz bekledikten sonra kartın stokta olduğunu ve bugun kargoya verilebileceğini soyledi. Bunun uzerine urunu dun saat 11:48'te sipariş ettim. Bugun saat 12.10'da kargo geldi. Bircok sitede Nanokatalog hakkında olumlu ve olumsuz yorum var. Kotu yorumların neredeyse hepsi urunun gec gelmesi yuzunden. Eğer arayarak veya mesaj atarak urunun durumunu sorarsanız cokta sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum. İstanbul'da oturuyorsanız buyuk ihtimalle urununuz 1 gun icinde gelecektir. Ben yaptığım alışverişten memnun kaldım. En yakın zamanda yeni bilgisayarımı toplayınca, kartın incelemesini de burada yapacağım.
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.