Damardan giren serseri sozleri merak ediyor ve istiyorsanız. İşte karşınızda meleklerim
Giden donuyorsa, sevdiğinden değil kaybettiğindendir
Yaşayabileceğim en guzel aşkı yaşattığın icin sana beni seninle karşılaştırdığı icin Tanrıya seni gorebileceğim icin yarınıma şukrederek yatıyorum.
Sevmek caydır sevilmek şeker biz cayı hep şekersiz iceriz.
вαηα qєLi$Lєяİη α¢ıLαяıηDαη кαcışıηмış... ѕEωîу0яυм Dİуi$iη αğιZ αLι$şкαηLιğιумιѕ... !

berduş oldum şerefsiz sokakların kahpe kaldırımlarında..!
Cuzdanım Esrar doLu gidiyorum hayat kumarına, dunyaLarı kaybettim guLuşun 10 numara. Asmışım bi Resmini karşımdaki duvara, her sana bakışımda yaparım bi Cigara.
Ruzgarın kemanını caldığı,damlaların cama vurduğu bir pencerede yatağına
uzanıpta keşke dediğin tum guzellikler gercek olsun
("●")..кαLвiiм ανυcυмα ѕιgмιуσя αятιк αййзз..("●")

ßiTTi mi soyLucéqLerin - sen vé qeReqsiz tum cumLéLerin

Sna ''qiT'' demiy0ruMmm..Ama ''kaL'' demek te qeLmiy0r iCmDeN..

hayatında bana ' hoscakal ' demek isteyenler, gozlerimdeki s!klemez ifadeyi ii kessinLer..
Sen cok guzel kızsın mektepli bense sokaklarda serseri senin elinde kağıt kalem benim ise vucudumda faca izleri sen istikbalini duşunurken mektepli o,kucumsediğin serseri belinde emanet mevzu işledi dedim ya gonlumun guzeli herker benim gibi serseri olamaz...!!!!!
Unutmaya beş kala gozlerini ve sana dair ne varsa bitmeye yakın işte bugun ben her şeyimi sende bıraktım sırf aşkımı aldım elinden onu da kaybettim. HUKUMSUZDUR !!
saNa sex we seyahat iceRikLi biR tekLifimm waR : si*tiR qitt xD

Seni ucsuz bucaksız bir okyanusta doğan guneşte,geceleyin parlayan ayda ve denizlerin o mavisinde buldum.Ancak gece doğabilecek bir guneşte kaybedebilirim.

$éréfsizLik séviLdiğini bilé bilé ayrılmaktır . . €n buyuk kahpéLiksé séviLirken aLdatmaktır.....

MutLu édéMiyCéKséN; Me$quLde étMéyéCéK$iN

!!...N€ g!d€n€d!r $oZuM,n€d€ g€L€c€K oLaNa, OdA ß!rAz T@kıLıP g!d€r N@$ıL oL$a...!!

KaLBim TeK ßasınada Atar DesteK unite İstemezz.!

Uyuştur kanımı, başımı dondur... Yatır dizlerine omrumu sondur! Cekme dudaklarını dudaklarımdan... Nefesim kesilsin operek oldur..!Hasta

DaHa BoYuN bi karış Beyfendi OLmaYa calışş..PeşiMde DoLaşma OtuR DeRsİNe Calış ....!!!
CıKaR YoL hAnGiSi?SeVmEk Mi SeViLmEk Mi,SaRhOşLuK mU İcKi Mi,AnLaMaDıM GiTTİ..CıKaR YoL HaNgİsİ ?SeN mİ SeNsİzLiKmİ,YaŞaMaKmI oLmEk Mi???

éLé$tiRmé ßéN!.. ßéYéndiYSén takD!R éD....! h0$una qiTmi0r muyum kaFana taq:Ma siKdiR éDD..!