Selamlar,
Gectiğimiz hafta actığım bir konuda karışık fakat tuketiciyi mağdur eden bir olay yaşanmıştı.
İlgili konu: Hepsiburada tarafından yollanan kullanılmış kulaklık.
Son bir haftada yaşadıklarımla ilgili kısa ozet ve bundan sonraki alışverişlerimde Hepsiburada'yı tercih ihtimalimi yazacak, benzer alışverişleri yapacak arkadaşlar icin bir fikir olmasını sağlayacağım.
20 Mart 2022 tarihinde silikonsuz Bluetooth kulaklık siparişi verdim hem de Hepsiburada satıcısından, urunu carşamba gunu teslim aldım. Paket deforme olmuş, farklı modele ait kullanma kılavuzu, eksik kutu belgesi ve garantisi bitmiş, tamir gormuş bir urun ile birlikte geldi. Cihazın seri numarasını kontrol ettiğimde 2021 Aralık ayında urunun tamir gorduğu, garantisinin ise coktan bitmiş olduğunu gorerek hemen şikayet oluşturdum. İlk başta cok ilgilendiler, paketi gelip evden aldılar ve değişim talebini onayladılar.
Ancak "yeni urun, sıfır urun" olarak yolladıkları urun, benim gonderdiğim urun ile aynıydı. Sadece paketini değiştirdiler. Aynı seri numarasına sahip ikinci el tamir gormuş kulaklığın kutusunu değiştirip bana yeni urun olarak yolladılar.
Butun bunların ışığında ben tekrar değişim talep ettim, ki firma benim tarafıma donuş bile sağlamadı şikayet kayıtları oluşturmam uzerine donme gayreti gosterdiler.
Bu sefer kutunun icerisine bir not ekledim, urunun sorunlarını ve tamir gormuş garantisi dolmuş urun olduğunu yazdım. Daha nasıl anlatabilirim derdimi bilemiyorum.
Gelelim satış sonrası memnuniyet ve tekrar alışveriş ihtimalime.
Satış sonrası memnuniyet: 3/10
En azından Şikayetvar platformu aracılığıyla etkili olmasa da muhatap bulabildim.
Hepsiburada'yı tekrar tercih eder miyim? Asla. Bu urunle ilgili işlemlerim sonlanıp sıfır urun tarafıma geldiği taktirde (oyle umuyorum) hepsiburada defterini kalıcı olarak kapatacağım.
Sorunu Hepsiburada satıcısından yaşamış olmam da ayrı bir komedi.
Guvenilir olması icin tercih ettiğimiz Hepsiburada ikinci el tamir gormuş urun satmaya devam ediyor, hem de hijyen urunu ve değişim isteğine de kutuyu değiştirip yanıt veriyor.
Benzer alışverişi yapacak arkadaşların mumkunse değil, mutlaka ama mutlaka farklı platformları veya satıcıları tercih etmesini oneririm.
Hepsiburada Alışveriş Deneyimi
Dijital Alışveriş0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Hepsiburada Alışveriş Deneyimi