Twitter yani namı diğer tivıtır da kullanabileceğiniz muthiş sozleri sizler icin araştırdık arkadtaşlarım ve aşağıdaki dehşek-ul muazzam sozlere ulaştık. Bunları kullanabileceğiniz gibi değişik sozleride bizlerle paylaşarak bi işe yarayabilirsiniz. İşte sizlere harika sozler.

Twitter sozleri

Eli kaşınır para gelecek, ayağı kaşınır yola gideceğim, kulağı kaşınır biri beni anıyor...abi kirlisin işte ya bi git yıkan!!

Gece gece ailesi mesajlaşırken gormesin diye yorganın altına giren ergen nefessiz kalarak can verdi. Allah rahmet eylesin....:)

Bayram tatilinde en cok kufur yiyenler; 1 - Torpilin ureticisi. 2 - Torpil satan bakkal. 3 - Torpili patlatan cocuk..

BABAMA DEGERIMI SORDUM “DUNYALAR KADAR” DEDI, DUNYANIN DEGERINI SORDUM “BES PARA ETMEZ” DEDI

Bir Erkek Kıza Tokat Atarsa Erkek Sucludur.Bir Kız Erkeğe Tokat Atarsa Yine Erkek sucludur.Doğanın Kanunu Erkek Hep SucLu

Konuşurken "Lafını unutma" diyerek sozumu kesersen, bende soyleyeceğimi unutmamak icin icimden onu tekrarlarm, seni hic dinlemem

şeytanı bulmak kolay sen şeytan olmayanı bulmaya calış bu devirde

Eğer bir kadın , sacları bozulma pahasına yağmurda seninle yuruyorsa , hic durma lan evlen onunla.

Teşekkurler avon. Teşekkurler schwarzkopf. Teşekkurler max factor.. sizin sayenizde guzel cirkin ayıramaz olduk

Eurovision'dan elendigimizi nihat dogan'a nasil anlaticaz adam memleketi bize emanet etti gitti sonucta))

Komşumuzun yeni doğan bebeğine "Toprak Su" ismini koydular. Biz de kısaca "Camur" diyoruz.

Karısını oldurup yeni yaptırdığı evin temeline gomen adamdan şok itiraf;"Evi Benim Uzerime Yap Dedi bende yaptım karımı hic kırmazdım

Ajdarın yeni şarkılarının olduğu laptopu calındığı icin albumu yayinlanamıcakmış. Bir de hırsızlık kotu bişey derler

Fareye deney yapmışlar viski,votka,bira vermişler hepsinde oynamış zıplamış,rakı vermişler elini masaya vurmuş"O KEDİ BURAYA GELECEK"demiş.

hayatta karşınıza cıkan fırsatları değerlendirin. Eğer değerlendiremiyorsanız hemen fırsatlarla dolu AVON kataloğuna baş vurun

ben onu duşunmedim ya direk duz mantıkla baktım dedinizya nerden baktığınsa bağlı direk monutorden baktığım icin oyle ddim

Sevdiğin insanı havaya atıp tutacaksın, atıp tutacaksın. Arada bir tutmayacaksın. Duşsun ki tuttuğunun kıymetini bilsin." )

Ah be dunya ! Sen donuyorsun onu anladık da bu insanlar senden daha hızlı donuyor, hemde ortada hicbir yorunge yokken.)

Cozdum ben abicim, 11880 de erkekler 11810 da kızlar varya. 11833 de de ortaya karışık bişeyler yapalm demişler ♥))

Fukaraya "evine hırsız girdi" demişler; "Uzerine kilitleyin kapıyı aclıktan olsun ib**" demiş

Nihat Doğan Olmak; arkadasın 0.5 uc istediginde 0.7 uc verip ustu kalsın diyebilmektir.

Nihat Doğan Olmak; sinema bileti alırken cam kenarı olsun diyebilmektir

AH BE MATEMATİK HİC BUYUMEDİN HEP PROBLEM CIKARIYORSUN...

Bir Bayanın Gozyaşının Akmasına Sadece Soğan Değil, Bazen Bir "HIYAR" Da Neden Olabilir...!

Ask elmayi yemekle baslar, ayvayi yemekle biter.

Hayatımı Flim Yapsalar Sen Ancak Araya Giren Reklam Olursun

Nasıllar suppperler dimi Şimdi sıra sizde paylaşın hadi bakibm