Kısa Efkarlı Sozler
Sevgili melekler, bu yazımızda en efkarlı sozleri, mesajları listeledik, sizlere sunuyıruz. İster msnden ister faceden paylaşın, efkarınızı dağıtın

-Kimseye Guvenip Yola Cıkmayacaksın Sonun benim gibi Ağlatıcı Ve acındırıcı olur, kimseye gonul bağlamayacaksın hayatın benimki gibi zehir olur...
-Bitiyor benim icin bu gece hayat son kez gozlerine bakıp ağlamak isterdim sevdiğim..
-Bu sozlerim sevenden sevmeyene gelsin! ben Seni Severken gecenin Karanlığında Ağlarken Sen Sıcacık Duygularınla Benden Habersizce Yaşamayı Sevdin Sana olan Sevgimi hep gormemezlikten geLdin!
-Sonunda Ayrıldık beni Dertler icinde Bıraktın, istediğin oldu sonunda beni efkarlarımla başbaşa bırakıp dertlerimle ağlamaya mahkum ettin tebrik ediyorum seni..
-Seni sevdiğim Kadar oLumu Sevmedim, Senden once bir oLumu Severdim Şimdi oLumu Daha cok Sevmeye Başladım Senden Sonra!
-Artık Savaşacak gucuk Kalmadı Dertli icim efkarlı kalbim, Artık yaşama Hevesim kalmadı Sana Bu Sozlerim Sana Sevgiden Anlamayan Zalim insana..
-Cok zalimsin cok, beni bıraktın dertlerimle elimde şimdi koskoca bir boş kalp ve yarınları olmayan hayaller.
-Cok duşundum seni silmeyi, cok duşundum efkarlı gecelerimde senin adını silmeyi ama olmuyor gulum bu kalp senin icin atıyor olmuyor.
-Sen Olmayınca Yanımda Neler duşunuyorum bilmiyorum, Sen yokken yanımda hayat Dar geliyor Bana daralıyorum.
-Sana Hayatımı Adadım Sana gencliğimi duşunmeden verdim Ama Sen beni Sadece kullandın Zamanımı Bitirdin..
-Hayata karşı Duramıyorum Artık Dik Başım eğildi duşunme yeteneğim kalmadı hayat beni bir kcşeye attı, Adımada Aşk Acısı Yazdı..
-Uzak kaldım senden uzak, yaklaşamıyorum yanına heryer tuzak kalbine inanmıyorum artık yalan gozlerine bakamıyorum eskisi gibi herşeyin bir tuzak olmuş hayat benim icin oyun olmuş sayende bunuda oğrendim..
-Sevdiğim Sendin Kime Gidebilirdim? Bir Senin icin Bu hayatta Kendimden Gecerim Ya şimdi? Beni Dertlerimle Bir Odaya Mahkum Ettin bi haber yaşıyorum hayatı Sessiz ve Sensiz...
-Cıldırcakmış gibiyim icimde yığınla dert kalbimde sana karşı bir nefret efkarlıyım bu gece beni benden aldı felek...
-Nezaman Sordun Derdimi Neler Cektiğimi? Efkarlı Sevdam Deli Sevdam Hayata Tutunmaya Calışıyorum Bir Yandan, Bırakma beni Deli Sevdam..
-Efkarlıyım Kalbim Dertler icinde Seninle unutmak isterdim bunları Sen yoksun yanımda Ağlıyorum yanlızca bekliyorum Seni bebeğim Efkarlığım yalnızlığa.
-Yoluma Dizildi Anılarım Nereye Baksam Senin Adın var, Gecirdiğimiz Guzel Anılarım Hatıtlarım uzulurum Efkarlanırım...
-Dizlerimin ustune coktum yalvarıyorum ALLAHıma Alsın bu Canımı Bu Efkar Fazla Bana Dayanamıyorum cıkmıyorsun Aklımdan..
-Yıprandım bittim kalmadı yaşamak icin dermanım, gozlerine bakıp ağladım ama beni hic anlamadın..