BizdeHesaplı.com Orijinal Urun mu Satıyor?
Dijital Alışveriş0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- BizdeHesaplı.com Orijinal Urun mu Satıyor?
-
15-11-2022, 03:18:27Sorum başlıkta acıkca yazıyor. Bazı siteler (Nanokatalog) yurtdışından ithal edip Turkiye'de ucuz bir fiyata satıyorlar ama benim istediğim buyuk firmalar gibi Turkiye'de olan urunleri almak ve sanırsam alacağım urunde Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda 3 yıl garantili olduğu gozukuyor. Bu gibi E-ticaret sitelerinde 2 yıl garantili olduğu yazıyor. Monitor alacağım, bu sitede 70-80 TL gibi bir fark var Vatan Bilgisayarla ama şimdi duşunuyorum Vatan'dan alırsam olu piksel vb. sorunlar icin almadan once kontrolden gecirip oyle alırım. Bu firmadan alırsam olurda insanlık hali, olu piksel vb. sorunlar cıktı mı destek alabilir miyim? Hic adını duymadığım bir teknik servis ile calışıyorlarmış. TeknoEksper diye bir firma. Yorumlarını okurken olu piksel vb. durumlar cıkınca belirli bir sayıdan aşağısını değişim yapmıyorlar ve ilgilenmiyorlarmış. Acıkcası ben bu kadar para verip kusurlu urun almak istemiyorum. Duşunce ve onerileriniz benim icin bu anda cok onemli şimdiden teşekkurler.