Amazondan alışveriş yapmak mantıklı duruyor. Ama bazı cekincelerim var ve guncel bilgi almak istiyorum.
İlk olarak garanti olayı nasıl oluyor? 400 500 Euro'luk urunler alacağım.
ikinci olarak Amazon .de ve Amazon.com da farklı fiyatlar ve urunler bulunmakta. Birinde istediğim var diğerinde yok gibi. Farkları var mı? Mesela garantide birisi daha kolay olur, yok onun garantisi burada gecmez, gumrukte sorun cıkar falan.
Vergi ile ilgili Amazon alacağımız urunun uzerine kendi ekliyor diye okudum. Doğru mudur? Ek bir işlem yapılıyor mu?
Turkiye'ye gonderilebilen urunlerde ne alırsak alalım? (anakart, RAM, sıvı soğutma, işlemci gibi) gumruğe takılmadan geliyor mu kapımıza kadar? Hepsiburada dan alıyormuş gibi mesela. Hani bir yere gidip ucretini odeyip urunu almamız gereken bir durum olur mu?
Alırken de, Amazonun sattığı urunu alacağım. urunu sepete ekle dedim adresi ekledim, kart bilgilerini girdim bitti. Boyle kolay mı?
AmazonGlobal Standard Shipping — get it Friday, Dec. 15 - Friday, Dec. 22
AmazonGlobal Priority Shipping — get it Wednesday, Dec. 6 - Friday, Dec. 8
------------------------------------------------------------------------------------------------------
AmazonGlobal Standart (4-7 iş gunu) -Şu tarihe kadar teslim edilir: 9-13 Aralık
AmazonGlobal Hızlandırılmış Kargo -Şu tarihe kadar teslim edilir: 8-9 Aralık
AmazonGlobal Oncelikli Kargo -Şu tarihe kadar teslim edilir: 6-7 Aralık
Bu kargo seceneklerinin farkları hakkında da bilgi verir misiniz? fiyat farkımı var mı vs . gibi.
Birde atıyorum ekran kartını Turkiye'den al , işlemciyi Amazondan al gibi bir oneriniz var mıdır?
Amazondan Alışveriş
Dijital Alışveriş0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Amazondan Alışveriş