aşk sozleri 2012
en guzel kısa aşk sozleri
Merhaba Sevgili Melek'ler... Bu yazımızda aşık uyelerimize ve aşık olan tum misafirlerimize yılın en guzel kısa aşk sozlerini sunuyor ve her aşkın daimi ve acısız olmasını diliyoruz.
Yaşadığım En Guzel Anlarım, Beyazlarla Suslediğim Yarınlarımsın Sevgilim.
Seni seven coktur, şukur anlım aktır, birde sen seversen, dunya bana dardır.
Sen Bir hayatın En Guzel Başlangıcı Ve Bir Hayatın Biterken Dahi yaşanacak En Guzel Sonu olursun Sevgilim.
Bana kalkpsiz diyorlar doğru ama;Kalbimin sende olduğunu nereden bilsinler?
Hayatı Doyasıya Yaşamak icin Ellerini beklerim, Senin Bir Guluşunle Acılara gulup gecerim Sevgilim benim.
Bir trafik lambasıydım kalbim her gelene gec derdi oysa sen gecerken birden STOP ediverdi
Sen hayatıma girdiğinden Beri hayatın yaşanan butun anlarına anlam katmayı oğrendedim bebeğim.
Aşk bir trafik kazasıdır en yakın hastane nikah masasıdır.
ister yaz olsun ister kış olsun, ister huzun olsun ister dert olsun, Butun benliğim bir senin olsun sevgilim Seviyorum Seni…
Aşk bir cilek beni unutursan cok cek.
Sigaramın Dumanında Hayalin, Sen Olmadığında yanımda Buz Tutar Yureğim, Ben Bir Seninim Sana Aitim Sevgilim.
Goz bakar kalp yaşlı sevginin ilk faslı beraber sevince Sen kerem Ben aslı.
Bazen şarkılar bile Anlatamaz Aşkımı Sana, Ne Şiirler Anlam Bulur Ne Şarkılar Yanında Sevgilim.
Kalp durduğu zaman değil unutulduğu zaman Olur.
Senin peşinden Koşarken, Peşimden koşanlara Aldırmıyorum AŞkım
Yağmurun her damlasında sen varsın dilerimki Allah”tan yağmur hep yağsın.
Bu Kalp Sana Atar Bir Senindir YÂr, Aldığım her Nefes Senindir Sana Soylemek istediklerimdir Sevgilim.
Aşkın ecel olsa yine icerim yolun ecel olsa Korkmam yine gecerim.
Seni unutmak Benim icin Hayattan Kopmaktır Sevgilim.
Kalpten kalbe giden yolun ilk durağı gozlerdir.
Bir Damla Gozyaşına Yakarım Bu Şehri Gozlerinin Uğruna Birtanem.