En Anlamlı Duygusal Sozler
Anlamlı Duygusal Sozler

Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda bizden en anlamlı duygusal sozler isteyen misafirimiz icin ve ilgili tum akradaşlarımız icin anlamlı duygusal mesajlar ve sozleri paylaşıyoruz.

- Askimin bahari sensin diyerek Kalbimin feryadi dinsin diyerek Hayatta yanliz seni severek Acilan gulumu dermeye geldim!!

- Hasretin bir yana kahrin bir yana Sensizlik ne demek sorsunlar bana Bu hasretlik biter nasil olsa Yinede sevgilim doyamam sana!!.

- Bir gun gelip soracaksın beni mi daha cok seviyorsun yoksa Tanrı’yı mı diye…Ben hic duşunmeden Tanrıyı diyeceğim ve sen kusup gideceksin. Ama nereden bileceksin icimdeki Tanrının sen olduğunu…

- Hayatta uc şeyi sevdim; seni, kalbimi, umit etmeyi…Seni sevdim, sensin diye, kalbimi sevdim, seni sevdi diye, umit etmeyi sevdim, Belki seversin diye…

- Dolmasin gozlerin dusundugun an Gecmisle teselli bul zaman zaman Bu hasretlikte biter diye dayan Benden baskasini sevme ne olur!!.

- Ben seni kalbime yar diyerek Gurbette sevgilim var diyerek Alin yazima boyun bukerek Gozel goslerini gormeye geldim!!

- Mevsimlik bir cicekmisin bir bahar acip bir bahar solasin? vefasiz bir gonulemi dustunde dun hatirlanip bu gun unutulasin? Asla unutmaki hep aklimdasin!!

- Birgun biri cıkıpta guneşe adını buzla yazarsa, bilki o seni benden daha cok seviyor…

- Sen en buyuk sevgiyi hakedecek kadar mukemmel , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar ozelsin.

- İnsani yaslandiran yasadigi yillar degil, ulasamadigi arzularidir. hayatta en aci sey felaketler degil, yasanmasi mumkun iken yasanmayan mutluluklardir!!

- Kimsin sen yasamak isteyipte yasayamadigim umutlarimsin, farkinda olmadan yillardir bekledigimsin belkide, kimsin sen, sen benim sevdigimsin sevdigimi soyleyebildiğimsin.

- Bu aşkın menusunde ara sıcaklarda ihanet vardı; onu yemek sevgiliye duştu, benim payıma soğuklardan intikam kaldı! Şimdi yanar doner bir yalan soyle sen garson bana, mesela "O hala seni seviyor..." de bana!

- Benim yollarimi bekler diyerek Benim hasretimi ceker diyerek Artik bu ayrilik yeter diyerek Sana canimi vermeye geldim!!

- Sen Yanimda Kal Varsin Hayat Bir masal Olsun Ben Yine Dinlerim O masaLi Varsin Yalan Olsun..

- Eğer birgun sevmek istersen once kendini sev,Daha sonrada istersen beni,Ama beni; beni sever gibi değil kendini sever gibi sevmelisin, Cunku ben seni oyle sevdim.