Kısa Yararlı Sozler
Yararlı Faydalı Sozler

Merhaba Sevgili Melek'ler ve faydalı sozler isteyen tum misafirler, bu yazımızda sizler icin yararlı faydalı guzel sozleri paylaşıma acıyor ve ilgili tum arkadaşları bu sayfamıza davet ediyoruz.

İnsanların başına ne geldiği değil,O durumda ne yaptıkları onemli.

Ne kadar kucuk dilimlersen dilimle,Her işin iki yuzu var.

Olmak istediğim insan olabilmem cok zaman alıyor.

Karşılık vermek duşunmekten cok daha basit.

Sevdiklerinle iyi ayrılman gerek.Bittim’’ dediğin andan itibaren, daha pilinin bitmesine cok var.

Sen tepkilerini kontrol edemezsen,Tepkilerin hayatını kontrol eder.

Kahraman dediğimiz insanlar bir şey yapılması gerektiğinde Yapılması gerekeni Şartlar ne olursa olsun yapanlardır.

Şartlar ve olaylar, Kim olduğumuzu etkilemiş olabilir, Ama ne olduğumuzdan kendimiz sorumluyuz.

İki kişinin darıldıktan sonra, birbirlerinin ayıplarını ortaya cıkarması, munafıklık alametidir.

Aradığını bilmeyen, bulduğunu anlayamaz

Aşk kopru kurmaktır İnsanlar kopru kuracaklarına duvar ordukleri icin yalnız kalırlar

Arkadaşlık ağaca benzer, kurudu mu bir daha yeşermez

Medeniyet yolunda başarı, yenileşmeye bağlıdır

Karanlıkta duruyorum aşk vurmasın yuzume, dokunmasın bana kimse,kimse ulaşmasın artık tenimin incinen yerlerine

Herkes olur ama herkes gercekten yaşamaz

İnsanlardaki onyargıyı parcalamak,benim atomu parcalamamdan cok daha zor

Konuştum sıkıntı cektim, sustum rahat ettim

Yalnız yaptıklarımızdan değil, yapmadıklarımızdan da sorumluyuz

Gerceği aramak onu elde etmekten daha kıymetlidir

Ne olursa olsun hayatını durdurma!Durup hayata bakmaya başladığın zaman yaşamak zordur

Gercek arkadaş:Bendeki iyi yonleri bulandır

Sanat;Gercekleri tanımamıza yardımcı olan bir yalandır

İstemek,istiyorum demek değil,harekete gecmektir

Duşmanın zayıf noktalarını hedef alırsanız ilerlerken direnişle karşılaşmazsınızDuşmandan cabukcanız duşman takibinden kurtulursunuz”

İnsanın ozgurluğu, kendisine yapılanlara karşı takındığı tavırda gizlidir

Hic kimse duymak istemeyen biri kadar sağır olamaz

Hayat,size verilmiş boş bir filmdirHer karesini mukemmel bir bicimde doldurmaya calışın

Para her sey değildir. Mastercard ve Visa da vardır.

Su tasarrufu icin kiz arkadasinla beraber dus al

Her erkek evlenmelidir. Mutluluk hayattaki tek sey degildir.

Akrabalarımızı bize Tanrı verdi. Tanriya şukur arkadaslarımızı secebiliyoruz.

Ogrendikce daha cok bilirsin, bildikce daha cok unutursun, unuttukca daha az bilirsin. O zaman ogrenmeye hic gerek yok

2 kişi munakaşa ediyorlarsa Bu birbirlerini sevmedikleri anlamına gelmez. Etmemeleri de sevdikleri anlamına gelmez.

Her problem kendi icinde bir fırsat saklar Ve problem fırsatın yanında cuce kalır.

Sevgiyi cabuk kaybediyorsun,Pişmanlığı uzun yıllar suruyor…Farkında mıyız acaba

Kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsınız Kendinizi sevilecek insan yapabilirsiniz, gerisini karşı tarafa bırakırsınız.

Guveni geliştirmek yıllar alıyor Yıkmak 1 dakika.

Hayatında nelere sahip olduğun değil, kiminle olduğun onemli.

Sevimlilik yaparak 15 dakika kazanmak mumkun, Ama sonrası icin bir şeyler bilmek gerek.

Kendini en iyiyle kıyaslamak değil,Kendi en iyinle kıyaslamak sonuc getirir.