anne mesajları, anneye mesaj, anneler gunu mesajları, 2011 anneler gunu,ne zaman,anneler gunu tarihi,sozleri,anneler gunu icin guzel sozler
Anaların hakkı aslında bir mesajla değil bin mesajla bile odenmez arkadaşlar

Oğrenci olabilirsiniz,uzakta ve gurbette oturuyor olabilirsiniz annenize atacağınız belki de bir mesajla onun gonlunu alıp cok mutlu edeceksinizdir.Sizlere 2011 Anneler gunu en guzel sozlerinden oluşan mesajları sunuyorum.
Dunyanın en guzel, en iyi annesi, anneler gunun kutlu olsun.
Bana verdiğin sevgiyle butun dunyam cicek actı. Onları hic soldurmadım annem. Anneler gunun kutlu olsun. Ellerinden operim.
Seni seviyorum. Hep guler yuzun yanımda olsun.
Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni cok seviyorum Annem.
Bir gunumde değil her gunumdesin. Her gun her saniye benimlesin. Her zaman bana destek oldun. Sen benim icin cok ozelsin. Anneler gunun kutlu olsun.
Benim bitanecik tatlı annem, senin cocuğun olduğum icin her zaman gurur duydum. Ellerinden operim.
Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece “ANNE” derdim. Anneler gunun kutlu olsun Annem.
Sana binlerce kez teşekkur etsem azdır. Sen benim hayat ışığımsın, Annemsin. Varlığımın tek nedeni… Anneler gunun kutlu olsun anneciğim.
Dunyanın en guzel annesine sevgilerimle…
Anneciğim, bir gunumde değil her gunumdesin. Annem olman dunyadaki en buyuk şansım, iyiki varsın. Seni cok seviyorum annem.
Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim. Anneler gunun kutlu olsun…
Dunyanın en guzel annesine.. Anneler gunun kutlu olsun…
Sesimi duyan tek insan… Anneler gunun kutlu olsun benim bitanecik anneciğim…
Bana hayat veren ve hayatı oğreten biricik anneme sevgilerimle…
Sığınabileceğim tek limansın sen anneciğim. Saygıyla ellerinden opuyorum.
Gokyuzunden bir yıldız kayar dilek tutarız. Annem gozlerini kapar butun dilekleri benim icindir. Ellerinden operim anneciğim.
Karşılıksız tek sevgi senin bize olan sevginmiş. Şimdi daha iyi anlıyorum anne. Seni cok seviyoruz. Ellerinden opuyoruz anneciğim.
Bu dunyadaki en guvenli sığınağım senin kucağın. Benim annem olman bu dunyadaki en buyuk şansım. Seni seviyorum Annem.
Canım annem sen benim en kıymetli varlığımsın…
Benim icin herşeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri bicilemeyen dunyanın en guzel annesine… Anneler gunun kutlu olsun Anneciğim.
Butun acılar ustume yağınca sen bana acılan şemsiyesin annem. Seni cok seviyorum…
Beni benden cok sevdiğine inandığım tek insan Benim Guzel Annem. Seni cok seviyorum.
Dun sana kızdıklarımı bugun ben yapıyorum anne. Cunku aslında senin kucuk bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum Annem.
Anneciğim benim, huznumu sevince donuşturen tek insansın. Anneler gunun kutlu olsun anneciğim…
Guzel annemiz sen bizim her şeyimizsin.
Sen benim koruyucu meleğimsin. Ellerinden operim anneciğim.
Gucume guc, umuduma umut katan annem… Anneler gunun kutlu olsun!..
Anneciğime kalpten sevgilerimle.
Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. Seni cok seviyorum.
Eğer bana gozlerinle değil de kalbinle bakmış olsaydın, seni ne kadar sevdiğimi cok iyi anlardın... Anneler gunun kutlu olsun.
Sen evimizin kralicesi, başımızın tacısın… En aziz varlığımız. Anneler gunun kutlu olsun anneciğim.
Meğer dilimdeki ve beynimdeki en guzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım dinmiyor ya da sevgim coşuyor... Anneler gunun kutlu olsun Anneciğim.
Anneciğim! Yaşam kaynağım. Seni cok seviyorum.