Sol yanında hasretlik ceken Melek'lerimiz icin, en guzel hasretlik mesajlarını sunuyoruz bu yazımızda

Beklemek guzeldir guzelim Donecekse eğer beklenen.... Ozlemek guzeldir guzelim Ozluyorsa eğer ozlenen..
Herzaman duyamadığımız o toprak kokusu bu zamanda aranan gercek sevgiler gibi yağmur arkasında saklı olan toprak kokusu gibi ortaya cıksa keşke...
Ozlediğim ne sensin ne de bir başkası... ozlediğim gercekten hissetmeden bana "seni seviyorum" demeyecek biri..
Hani insan ağlamak ister, Gozlerinden yaş gelmez ! Hani gulmek ister,yurekten gulmez! Hani birini bekler o hic gelmez! Işte o zaman olmek isterde ECEL gelmez!
Gozlerimi kapattığım an gozumun onunde konuşmaya başladığımda ismin ağzımda sanki benim golgem gibisin peki ya ben senin icin neyim soylermisin ?
Ozlem bence ne bir şeye duyulan hasret nede ulu bir arzulayış. O bence icten ice ağlayış yada senden ayrı yaşayış...
Yaşamak ozlemsiz, ozlem sevgisiz, sevgide sensiz olmaz... Unutma sevmek daima beraber olmak değildir. Sen yokken bile seni yurekte yaşatabilmektir.
Ilık bir ruzgar esti buradan, nereden estiğini bilemedim nereye gidiyorsun dedim ozlenen heryere dedi aklıma sen geldın cunki ozlenen sendin. birtanem
Bir gun bir sevda calar kapınızı... Şaşırırsınız, beklemiyorsunuzdur... Bu gune kadar gelen sevgilere hep misafir olarak bakmışsınızdır... Ancak, bu sevgi aşktan ote olarak yerini alır gozlerinizden kalbinize !