ozel gun mesajları, msj, sms, 2011 yılının en guzel ozel gun mesajları burada arkadaşlar.
Ozel gunlerinizde, ozeliniz olan kişiye unutulmayacak bir mesaj mı atmak istiyor sunuz? O halde size en guzel ozel gun mesajlarından ornekler sunuyoruz Melek'ler

Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilekler icermektedir. Bir dakika icin yaşamın ve seni duşunen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Şimdi bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve umidini koskoca bir yıl boyunca hic yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanmanı dilerim. Sensiz bir hayatta kime gercekten "dostum" diyebilirdim bilmiyorum. İyi ki dogdun. Nice mutlu yıllara...
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en guzelini yaşar, başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yuzun hep guler, neşeni hic yitirmezsin. Dunyada eşsiz bir guzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin guzelliği gibi gecsin. Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğumgunun kutlu olsun!
Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman goremezsin ama senin icin her zaman varolduklarını ve seni duşunduklerini bilirsin. Doğumgunun kutlu olsun...
Bugun belki de cok kişiden doğumgunu mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğunen farklısı cunku tumuyle sevgiyle yazılmış bir mesaj. İyi ki varsın...
160 kısa karaktere neler sığdırabilirim diye duşunuyorum ancak aklıma mutlu bir yaş ve sevgi dolu nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor. Seni seviyorum.
Sesim guzel olmadığı icin sana bir doğumgunu şarkısı soyleyemiyorum. Bu yuzdendir ki boyle kısa bir mesaj cekiyorum. Mutlu yıllar!
Hmmmm bu mesajı neden cekiyorum, unuttum, inan hic hatırlamıyorum. Dur bakayım.. dur dur buldum
Doğumgunun kutlu olsun ! Dileğim bugun dilediğin tum dileklerin gercek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugunu seninle kutluyorum. Nice yaşlara...
Bugun doğumgunun olduğu icin farklı ve ozel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim icin sadece bugun değil her gun farklı ve ozelsin. İyi ki varsın...
Doğduğun gun bulutları yırtarak, bir guneş gibi etrafına aydınlık sacarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara...
Geleceğini oluşturacak her yeni gunun bir onceki gunden daha guzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice seneler...
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en guzelini yaşar, başarı merdivenlerini tırmanırsın ve dilerim yuzun hep guler, neşeni hic yitirmezsin. Doğumgunun kutlu olsun!
Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep neşe icinde, huzurlu bir hayat surmeniz dileğimle... Elleriniz birbirinden hic ayrılmasın. Mutluluklar!
Unutmayın ki paylaştıkca coğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep coğalmasını dilerim. Mutlu bir yaşam dileğiyle...
Sevginizi olumsuzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle... Yaşantınızın her gunu bugunku gibi sevgi dolu, mutlu ve heyecan dolu gecsin. Birbirinize hep bağlı kalın! Mutluluklar...
Beyaz guvercinler yolluyorum size buralardan, hayatınıza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye. Omur boyu mutluluklar dilerim.
Her gununuz birbirinizi daha cok severek ve birbirinize daha cok bağlanarak gecsin. Hayat boyu mutlu ve huzurlu yaşayın! Yuvanızdan sevgi eksik olmasın... Ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda değilim ama bilin ki tum kalbim sizinle. Hayat boyu mutlu olmanızı diliyorum.