Turkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından duzenlenen organizasyonda, TFF Fair Play / Adil Oyun odulleri sahiplerini buldu. Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gercekleştirilen torende, belirlenen 5 kategoride odule layık gorulen isimlere odulleri takdim edildi. Torende konuşan TFF Başkanı Mehmet Buyukekşi, "Oyunu yavaşlatmak icin sakatlığı olmadığı halde yerde yatan, rakibinin haksız yere kart gormesi icin hakemi aldatmaya calışan, birbirine ve hakeme kotu soz soylemlerde bulunan tum futbol paydaşlarını fair-play'e yani adil oyuna davet ediyorum. Turk futbolunun imaj ve değerine zarar veren başka bir konu da mac sonunda yapılan acıklamalar. Futbolcular, teknik direktorler, kulup başkanı ve yoneticilerin macın hemen ardından hakemle ilgili konuşma kulturunu artık değiştirmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı. Fair Play/Adil Oyun Takım Odulu: Sivasspor Fair Play/Adil Oyun Teknik Direktor Odulu: Cağdaş Atan - Kayserispor Fair Play/Adil Oyun Futbolcu Odulu: Uğurcan Cakır - Trabzonspor Fair Play/Adil Oyun Başkan/Yonetici Odulu: Fatih Ozgokcen - Konyaspor Fair Play/Adil Oyun Taraftar Odulu: Başakşehir
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.