Hayatın en acı gerceklerinden biridir ayrılık. Kimi aşkından ayrılır, kimi dostundan, kimi ailesinden, kısacası sevmelerin sonu kimi zaman ayrılıklar ile sonuclanır malesef...
Sevgili Melek'lerim, bu yazımızda ayrılık sozleri ornekleri sunuyoruz sizlere...
Bir Gun Seni Sensiz Yaşayacağım Biliyorum Bu Aşkın Devri Azaldı Goruyorum Ayrılıkmı Dersin bu Sence Yoksa Dargınlıkmı, Kandırma Beni Artık Al git Ayrılığını…
benim Aşkımla Buyuyen Sevgi Şimdi Senin kacışlarınla bezdiriyor Zamanımı Ayrılık Olucaksa Bu Aşkın Sonu Durma Sende Git bekleme Ayrılık lafını…
ictiğim Alkoller oldu derdime derman kacışı yok biliyorum geldi Ayrılık Zamanı Goruyorum yeniden başlamaz bu Aşk Gidiyorum…
Sozum yok Soyleyecek Hecelerim kelimelerimle Savaşıyor Sonunda Biticek Seninle yaşadığım Bir Hikayeydi Bitti Ayrılık geliyor gibi Yine tek kaldım Sevgilim Lutfen Bırakma Beni…
Ne guzel Sozler Soylerdik Birbirimize Zamansız geldi Ayrılık Ruzgarı Sevgimizin ustune Alışamadım Sensizliğe Bırakma Aşkım Tut ellerimi…
Yılları Bitirdik omrumuzde Zamanı gecirdik Sevgimizle Nerden Cıktı Bu Ayrılık yine Olmadı Guzelim Hayallerimle Bırakma Beni…
gecelerim oldu arkadaşım boş ve beni duşunme arkadaşım yalnızlık kaderim biliyorum Ayrılıklar benim sevgim artık goruyorum…
Ayrılık Olucağını Bilerek Sevdim Seni Gurbete Gittim Gideli Duyamadım Sesini ozledim Seni Sevgilim bu Ayrılık cok Yıprattı beni…
Yollar Gider Ama Bitmez Sevgi Doğar Ama gorunme Aşk Hissedilir Ama Gecmez Ayrılık gelir Gider kimse biLmez…
Snei bekliyorum Ayrıldığımız yerde, Gozlerimin onunde Her Anın kelime Kelime Bitti Artık gidiyorum Dedin ya sen ilişkimizi değil beni bitirdinde gittin…
Ben Sensiz Zamanlarıma yanarken Sen belki bensiz gecen Zaman ve Gunlerine Sevineceksin Ama Şunu Unutmaki Sende 1 Gun Seviceksin ozaman Kendinde beni Goruceksin…
Ayrıldık işte mutlu Ol Sevgilim ben yine Sensiz yaşamaya Sen Yine Bensiz Mutlu Olmaya Devam et…
Şarkılar Anlattı yalnızlığımı Yine Ayrılık Saati geldi Buldu yalnızlığımı Bu yalnızlık Bitmez Bende Ayrılıklar Surer Gider benimle…
Yol uzundur Ayrılık Olur Sevgi Buyuktur Kavgalar Olur, her kavganın Sonu Olurmu Ayrılık? her Yolun Sonunda Olurmu yalnızlık?