anlamlı sozler 2012 sozler 2012 anlamlı
2012 anlamlı sozler, soz, sozleri, msj, mesajlar, mesajları, sms, smsler burada arkadaşlar

"Sevdiğime anlamlı bir soz arıyorum" diyenler, işte size 2012 yılının en anlamlı ve en guzel sozleri Melek'ler İsterseniz bir kac yerinde değişiklik ve eklmede yapabilir, sevdiklerinizi 2012 anlamlı sozlerle etkileyebilirsiniz

Yanağına duşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yuzunu ruzgara don, ordayım!

*Boş bir sinema salonunda oynuyor,tek başına cektiğim siyah beyaz sessiz,son film. Ne kuşları seyreden kedi kadar heyecanlıyım artık ne de o kuşlar kadar salak ve kendine hakim…Kamera stop! Yalnızlığıma kapalı gişeyim

* İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gokteydi. Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim?

* Butun mevsimleri bir gunde, butun yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Bir tutam sevinc, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gonderiyorum sana.

* Bir gul olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vucudunun derinliklerine girip bir daha oradan cıkmamak icin?

* Seni bulmaktan cok aramak isterim! Seni sevmeden once anlamak isterim! Seni bir omur boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim.

* Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu guzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgul getirdim?

* Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gun yağmur yağardı.

*sen benim farkımı farkedemedin, artık farketsen de farketmez, beni farkedenler senden COK FARKLI!!

*bir şiirin icine sığındım,ayrılıklar bitince haber verin!!!

*yanımda kimse olmadığından değil yalnızlığım,yalnız olduğumu soyleyebileceğim kimsem olmadığı icin yalnızım…

*kac sokak var gorduğumde ağladığım bilirmisin? yalnızlıktan midem bulanır gel desem gelirmisin?

*aşık olmak değil bir omur boyu sevmektir marifet…

*hayat kalbini okuyacak bir şarkıcı yaratmadıysa, aklını konuşacak bir filozof yaratır…

*olum oncesi yorgunluk var gozlerimde… golgem bile boğmak icin fırsat arıyor!!!