azrail, resimleri, ilgili sozler, sozleri, msjları, mesajları burada arkadaşlar
Merhaba Melek'ler...
Bu makalemizde sizlerle azrail sozlerini ve mesajlarını paylaşacağız. Bakalım beğenecekmisiniz

hani insan ağlamak ister ya,gozlerinden yaş gelmez,hani bazen gulmek ister ya insanyurekten gulemez.hani birini bekler onu cok gormek ister ya insan,o beklenen hic gelmez o zaman olmek ister,bu kezde azrail gelmez"
Bir bulut sarsın evinin damını, azrail beklesin almak icin canını, ben değil aşkım emsin kanını, damarların kurusun beni YIKTIĞIN İCİN... giydiğin en guzel elbise kefenin olsun, mezar taşının ustune veremlidir yazılsın, okuyanın olmasın beni YIKTIĞIN İCİN!!!!!
zorla yaşıyorum senden uzakta her dem azrail gelip canımı ister boynumda bir ilmik ecek tuzakta olsun be guzelim varlığın yeter
senin sevdiğin seni sevmiyorsa, sana bakıpta konuşmuyorsa, gecmişte kalan gunlerle yetinmek en buyuk tesellidir yada bu cile senin azrailindir..
Azrail gelse canımı almaya Son Sozumde Seni Anarım Olucegime uzulmem gulum Sensiz olacagıma o guzel esrarlı bakışlarına teninin sıcaklıgını bir kez daha hissedememek uzer beni cerenim işte bunun icin ağlarım...!
kader inat etti seni benden almayatuttuğum butun dalları kırdı gozumdeki butun yaşları akıttı en ağır tokadını vurdu yar etmem seni ona dedi azraili karşıma dikti tuketti bitirdi beni oleceksin dedi ama bedenim ruhumu vermedi sen yanımda yoksun die